۱۳۹۹ شنبه ۵ مهر
سال 1399، سال جهش تولید
شهريور
اطلاعیه آخرین مهلت تخلیه سراهای دانشجویی
پیرواطلاعیه های قبل مبنی بر تخلیه سراهای دانشجویی در بازه زمانی تعیین شده با توجه به اینکه تعدادی از دانشجویان هنوز اتاق‌ها را تخلیه نکرده و وسایل خود را تحویل نگرفته‌اند، آخرین مهلت جهت تخلیه سراهای دانشجویی از تاریخ 22 لغایت 26 شهریورماه تعیین و دانشجویان می بایست نسبت به تخلیه اتاق ها و تحویل گرفتن وسایل خود اقدام نمایند.

نکات مهم:
- روزهای مراجعه به سراهای دانشجویی شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا ساعت 14 خواهد بود.
- در ورود به سراهای دانشجویی حتما مجهز به ماسک و دستکش باشید.
- با توجه به حساسیت های موجود امکان اقامت در سراهای دانشجویی حتی برای مدت زمان کوتاه میسر نمی باشد.
- در صورتی که دانشجویان محترم بنا به دلایلی امکان مراجعه حضوری به سراها را نداشته باشند میتوانند یکی از دانشجویان و یا آشنایان خود را جهت این امر با ارائه وکالتنامه معرفی نمایند.
- جهت ارائه وکالتنامه می توانید از طریق آدرس زیر اقدام نمائید.
" سامانه آموزش – در خواست های آموزشی – درخواست جدید –وکالتنامه تحویل وسایل خوابگاه"
- در صورت عدم مراجعه در بازه زمانی اعلام شده کلیه وسایل اتاق ها به انبار خوابگاه انتقال داده شده و دانشگاه هیچگونه تعهد و مسئولیتی در قبال ادعای مفقود شدن وسایل نخواهد داشت.

امور دانشجویی
دانشگاه تربت حیدریه

تعداد بازدید:
    نویسنده:
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

سایر خبرها