۱۳۹۹ يکشنبه ۲۸ دي
آبان
افتتاح دبیرخانه پنجمین کنفرانس ملی کاربرد فناوری‌های نوین در علوم مهندسی
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه
 دبیرخانه پنجمین کنفرانس ملی کاربرد فناوری‌های نوین در علوم مهندسی با حضور دکتر فتحی ریاست دانشگاه، دکتر صالحان معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر کاوه مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه و دبیران کنفرانس افتتاح گردید.
پس از تصویب برگزاری پنجمین کنفرانس ملی کاربرد فناوری‌های نوین در علوم مهندسی در شورای پژوهش دانشگاه، فرآیند برگزاری همایش با آماده سازی سایت و انتخاب کمیته علمی همایش شروع شد. با مکاتبه با اساتید فرهیخته و متخصص در رشته های مرتبط با محورهای همایش، کمیته علمی همایش با حضور 17 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه، 47 نفر از اعضای هیات علمی سایر دانشگاههای کشور و 2 نفر از اساتید خارج از کشور تشکیل شد. با توجه به برگزاری همایش منطق بر شاخص‌های پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با کد اختصاصی 49401-99201 ثبت گردید.
در ادامه دبیرخانه همایش تشکیل و تجهیز گردید. به منظور استفاده بهینه از توانمدی‌های موجود در دانشجویان دانشگاه با فراخوان در فضای مجازی اطلاعات و توانمندی‌های دانشجویان علاقه‌مند به همکاری در برگزاری همایش با استفاده از فرم‌های طراحی شده جمع آوری گردید. اطلاعات این دانشجویان دسته بندی شده است تا بتوان در هر مرحله از برگزاری همایش از توانمندی‌های دانشجویی استفاده نمود. در حال حاضر نیز تعدادی از دانشجویان در دبیرخانه همایش فعالیت دارند. با همراهی تیم فعال در دبیرخانه همایش علاوه بر طراحی سایت، طراحی پوستر و لوگوی همایش، فراخوان همایش در سایت‌های مرتبط از قبیل سیویلیکا و صفحات مجازی بسیاری دانشگاه‌های کشور اطلاع رسانی شده است علاوه بر این فراخوان همایش به دانشگاههای سراسر کشور نیز ارسال شده است. همچنین در حرکتی منحصر به فرد برای بیش از 2000 نفر از اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور با تخصص مرتبط با محورهای همایش به طور اختصاصی جهت ارسال مقاله و شرکت در همایش دعوتنامه ارسال شده است.
لازم به ذکر است پنجمین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی در روزهای پنجم و ششم اسفند ماه 1399 به صورت مجازی در دانشگاه دولتی تربت حیدریه برگزار خواهد شد.. پژوهشگران و متخصصین گرامی امکان ارسال مقالات (به زبان فارسی و انگلیسی) با توجه به محورهای زیر دارند.
• انرژی
• خودرو
• رباتیک
• فناوری اطلاعات