۱۳۹۹ پنج شنبه ۲ بهمن
27
آبان
1399
کارگاه علمی و آموزشی «هرآنچه باید درمورد رشته گیاهان داروئی و تولیدات گیاهی بدانید» برگزار شد
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه، کارگاه علمی و آموزشی «هرآنچه باید درمورد رشته گیاهان داروئی و تولیدات گیاهی بدانید» به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
این کارگاه که روز دوشنبه 26 آبان ماه 1399 باحضور و سخنرانی جناب آقای دکتر احمدیان عضو هیئت علمی دانشگاه برگزار گردید، با استقبال گرم دانشجویان این رشته روبرو شد.
در این کارگاه مفید دکتر احمدیان ضمن بررسی رشته گیاهان داروئی و تولیدات گیاهی، آینده شغلی و آزمون ارشد، به سوالات دانشجویان که در بخش پرسش و پاسخ مطرح شده بود پاسخ دادند.
لازم به ذکر است این کارگاه از سلسله برنامه های انجمن اسلامی دانشجویان مستقل بود که در نرم افزار Adobe Connect برگزار گردید.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_farhangi_block184
تعداد بازدید: