دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ شنبه ۱ دي
Saturday, December 21, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
گروه پژوهشی به زراعی و به نژادی
باتوجه به تریپلویید بودن زعفران و عدم امکان انجام اصلاح به روش های معمول، ثبت و حفظ ژنوم زعفران ایران و محافظت از آن جهت حفظ جایگاه ایران در زعفران دنیا ضروری است. از این رو کارگروه پژوهشی تلاش میکند با ایجاد کلکسیون ارقام بومی و وحشی و مطالعه جمعیت های موجود زعفران،ارقام جدیدی را انتخاب و ارائه نماید که نسبت به شرایط اقلیمی متفاوت ایران سازگاری کافی را داشته و اثرات تغییر اقلیم بر آن کمتر تاثیر بگذارد.
اولویت های پژوهشی این گروه به شرح ذیل می باشد:
بررسی روش ها و پیامدهای ترسیب کربن در اراضی تحت کشت زعفران
اثر اصلاح کننده ها و پایدارکننده های خاک در بهبود عملکرد زعفران
بررسی اثر زعفران در فرآیند گیاه پالایی خاک و تصفیه آب و پساب
مکان یابی و استعدادیابی اراضی جهت توسعه کشت زعفران
تهیه بانک بنه (تودهها و اکوتیپهای مناطق مختلف زعفرانکاری ایران و جهان)
وزن و تراکم مصرف بذر (بنه) در هکتار و حصول عملکردهای مطلوب
مدیریت آبیاری های بحرانی و اثرگذار در رشد و نمو و عملکرد کمی و کیفی
مدیریت بیماریهای قارچی، ویروسی و باکتریائی بویژه قارچی (مشکل عمده مناطق گرمسیر)
توسعه کشت و کار زعفران ارگانیگ و سالم
کنترل جوندگان (بویژه موش) با استفاده از رادیو موج ها و روشهای بیولوژیکی
افزایش ماندگاری گل و روشهای نوین خشک کردن کلاله (ارزش آفرینی)
توسعه مکانیزاسیون کاشت بذر (بنه )، داشت، برداشت و جداسازی اجزای گل زعفران
بررسی روشهای امکان کاشت مجدد زعفران بعد از پایان دوره کاشت
بررسی و تعیین نیازهای غذایی زعفران بخصوص عناصر ریزمغذی و میکروارگانیسمهای مفید
تعیین واکنش و آستانه تحمل زعفران به تنشهای غیرزیستی (به ویژه شوری و گرما)
بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران در شرایط کنترل شده
بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران با استفاده از منابع آبهای غیرمتعارف
بررسی کیفیت و میزان آلودگی زعفران و خاک به عناصر سنگین
بررسی ثبات عملکرد زعفران درطی زمان و پیش بینی عملکرد ان
سنتز سبز نانوذرات مختلف از زعفران و اجزا این گیاه
مدلسازی رشد زعفران با توجه به اثرات تغییر اقلیم.
ارزیابی عوامل موثر بر خلاء عملکرد و ارائه راهکارهای کاهش آن.
ارزیابی فنی و اقتصادی کشت مخلوط زعفران با سایر محصولات کشاورزی
ارائه روش های ممتاز در کاهش اثرات خود و دگرآسیبی زعفران
بررسی روش های بیوتکنولوژی در بهبود ژنتیکی زعفران
اثرات تغییر اقلیم بر کاشت، داشت و برداشت زعفران و راهکارهای مقابله با آن
نقش و کاربرد زعفران و اجزا آن در تغذیه و فیزیولوژی دام و طیور و آبزیان
تاریخ به روز رسانی:
1400/10/13
تعداد بازدید:
322
Powered by
Dorsa
Portal