۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
Friday, May 3, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
گروه پژوهشی صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی
مطالعه محصولات جانبی زعفران و جلوگیری از خام فروشی، رفع مشکلات موجود در زمینه استاندارد سازی محصول و تولید محصول عاری از آلودگی های صنعتی و میکروبی و همچنین ارائه راهکارهای جدید جهت بسته بندی و بازاررسانی بهتر محصول زعفران منطبق بر نیاز بازار هدف، از جمله فعالیت های این کارگروه است. این گروه تخصصی وظیفه دارد با رصد وضعیت کیفی محصول تولیدی عوامل کاهش کیفیت را گوشزد نموده و با تدوین استانداردهای جدید و ابلاغ آن‌ها موجب بهبود وضع بازارپسندی محصول زعفران شود.

اولویت های پژوهشی این گروه به شرح ذیل میباشد:

روش های کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات زعفران
کاربرد روش های تشخیص و استخراج ترکیبات زعفران (کلاله،خامه و پرچم) در صنایع غذایی و دارویی
تولید ادویه، نوشیدنی و دم نوش های زعفرانی (گل کامل)، رنگ های خوراکی از گلبرگ (صنایع غذائی) و انواع خوراکی های مقوی از بنه زعفران
تولید مواد آرایشی و بهداشتی از فرآورده‌های زعفران
راهکارهای گسترش تولید فراورده های غذایی، دارویی و بهداشتی حاوی زعفران
شرایط نگهداری پس از برداشت گل تازه و محصول فرآوری شده زعفران با رویکرد ارائه روش‌های بهینه و کاربردی.
بهینه‌سازی روش های ضدعفونی موجود و ارائه روش های کاربردی جدید آلودگی زدایی از محصولات تازه و فرآوری شده.
ارائه فناوری های نوین در خشک کردن محصول زعفران.
بررسی کاربرد و اثرات دارویی زعفران
ارائه روش‌های کاربردی و مقرون به صرفه در استخراج و خالص سازی رنگدانه ها، استحصال کروسین تیپ 1 و مواد موثره بخشهای مختلف زعفران با قابلیت عرضه تجاری.
استفاده از زعفران و فرآورده ها در پیشگیری و درمان بیماریهای دیابت و سرطان و غیره
تاریخ به روز رسانی:
1400/10/13
تعداد بازدید:
208
Powered by DorsaPortal