۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
Tuesday, April 30, 2024
1398/07/24
برگزاری "سه شنبه های مهدوی" در دانشگاه تربت حیدریه
به همت کانون مهدویت دانشگاه تربت حیدریه و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، رویداد فرهنگی"سه شنبه های مهدوی" در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: در آستانه اربعین حضرت سیدالشهدا علیه السلام روز سه شنبه 23 مهرماه 1398، کانون مهدویت دانشگاه تربت حیدریه با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، رویداد فرهنگی"سه شنبه های مهدوی" را در محوطه دانشگاه برگزار نمود.
سه‌شنبه‌های مهدوی حرکتی خود جوش و اجتماعی برای یادآوری عزیزترینی است که در این دل مشغولی‌های زندگی غریب‌ترین شده است. این طرح با عنایت حضرت صاحب الزمان (عج) باعث چشاندن نمکی از طعم زندگی مهدوی به جامعه می‌شود. برگزاری طرح هایی همچون طرح مردمی سه شنبه‌های مهدوی موجب استمرار همدلی، همبستگی و فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و گروهی در جامعه می‌شود که کانون مهدویت دانشگاه تربت حیدریه نیز در این حرکت خودجوش و با مشارکت دانشجویان علاقمند در راستای این حرکت ارزشی فعالیت دارد.
جابر حجتی ضمن اشاره به مشارکت فعال دانشجویان در این حرکت افزود: طرح سراسری سه شنبه های مهدوی با هدف گسترش نام و یاد حضرت ولیعصر (عج) در فضای عمومی دانشگاه به عنوان اولین طرح جریان ساز کانون های مهدویت، در شورای فرهنگی دانشگاه تصویب شد و با شروع سال تحصیلی به اجرا در آمد و مورد استقبال فراوان دانشجویان و مسؤلین دانشگاه قرار گرفت.
دکتر محمد حسن فتحی رئیس دانشگاه تربت حیدریه به همراه حجت الاسلام و المسلمین صافدل مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر حسن فیضی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه از اجرای این طرح فرهنگی بازدید نمودند.