دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1398/09/03
برگزاری نمایشگاه هفته ترویج در دانشگاه تربت حیدریه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه نمایشگاه هفته ترویج با عنوان "ترویج علم و شناخت سرزمین" در موضوعات "آب و هوا، فرهنگ و جغرافیای سیاسی" توسط معاونت آموزشی و پژوهشی و همکاری انجمن های علمی مهندسی طبیعت و گیاهان دارویی، باستان شناسی و معماری در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

دکتر علیرضا صالحان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در این خصوص بیان داشت که نمایشگاه ترویج علم و شناخت سرزمین با همکاری انجمن های علمی دانشجویان دانشگاه از روز یکشنبه 19 آبان ماه تا روز چهارشنبه 22 آبان ماه با هدف شناخت ظرفیت های فرهنگی، اقلیمی و جغرافیایی منطقه در محل دانشگاه برگزار گردید. دکتر صالحان افزود؛ همزمان با برگزاری این نمایشگاه بازدیدهای منطقه ای توسط گروه باستان شناسی و گروه معماری دانشگاه از مقاصد گردشگری و فرهنگی شهرستان از جمله تپه خروج، قطب­الدین حیدر، رباط لاری و حمام حاج رئیس انجام گردید. به علاوه برگزاری مسابقه کروکی با عنوان "قطب­الدین حیدر" به همت گروه معماری  و "شناخت ایران" توسط گروه باستان شناسی ازجمله سایر فعالیت­های هفته ترویج بود که توسط مدیریت پژوهشی دانشگاه اجرا شد.