دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
14
اسفند
1398
بیست و هفتمین شماره مجله زراعت و فناوری زعفران منتشر گردید
مقالات شماره بهار سال 1399 فصلنامه‌ی زراعت و فناوری زعفران منتشر گردید. در این شماره جدیدترین یافته­‌های علمی پژوهشی مرتبط با زعفران منتشر گردیده است.

ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری، بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زعفران و زیره سبز، بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهنده‌های رشد آلی، بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگی­‌های زعفران و واکنش عملکرد گل و بنه زعفران به مصرف کود نانوبیولوژیک، عناوین جدیدترین یافته­‌های علمی در زیر مجموعه باغبانی و اگروتکنولوژی و سایر علوم مرتبط می‌­باشد.

تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران از موضوعات جدید زیر مجموعه علوم فرآوری و صنایع غذایی است.

سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار، عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان و بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران از موضوعات جدید مورد بحث در زیر مجموعه اقتصاد کشاورزی می­باشد.

علاقه مندان جهت استفاده از مقالات منتشر شده در این شماره به آدرس مجله زعفران saffron.torbath.ac.ir مراجعه فرمایند.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_amoozesh_block242
تعداد بازدید:
518
نویسنده:
آذریان
Powered by DorsaPortal