۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
14
اسفند
1398
بیست و هفتمین شماره مجله زراعت و فناوری زعفران منتشر گردید
مقالات شماره بهار سال 1399 فصلنامهی زراعت و فناوری زعفران منتشر گردید. در این شماره جدیدترین یافتههای علمی پژوهشی مرتبط با زعفران منتشر گردیده است.
ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری، بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زعفران و زیره سبز، بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهندههای رشد آلی، بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگیهای زعفران و واکنش عملکرد گل و بنه زعفران به مصرف کود نانوبیولوژیک، عناوین جدیدترین یافتههای علمی در زیر مجموعه باغبانی و اگروتکنولوژی و سایر علوم مرتبط میباشد.
تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران از موضوعات جدید زیر مجموعه علوم فرآوری و صنایع غذایی است.
سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار، عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان و بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران از موضوعات جدید مورد بحث در زیر مجموعه اقتصاد کشاورزی میباشد.
علاقه مندان جهت استفاده از مقالات منتشر شده در این شماره به آدرس مجله زعفران
saffron.torbath.ac.ir
مراجعه فرمایند.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_amoozesh_block242
تعداد بازدید:
518
نویسنده:
آذریان
Powered by
Dorsa
Portal