دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
خرداد
کمیته بهره‌وری در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

در تاریخ 21 خرداد 1403، کمیته بهره‌وری دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. در این جلسه، دکتر علی حیدری، رئیس نظارت و ارزیابی دانشگاه، نکات لازم جهت افزایش بهره‌وری در دانشگاه را ارائه کرد. دکتر خاشعی، رئیس دانشگاه تربت حیدریه، نیز با اشاره به اهمیت سیستم‌سازی کارهای پرتکرار، بر استفاده بهینه از سامانه‌های الکترونیکی تأکید نمود.

دکتر حیدری در این جلسه بر ضرورت استفاده از سنجه‌های مختلف و نوین برای مدیریت بهره‌ورتر فعالیت‌های اداری و پیگیری نامه‌های مهم و ضروری ستادی تاکید کرد. وی بیان داشت: "برای رسیدن به بهره‌وری بالا، لازم است از روش‌های مدرن و کارآمد در مدیریت استفاده کنیم و فرآیندهای موجود را بهبود بخشیم."

دکتر خاشعی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت سیستم‌سازی در کارهای پرتکرار، افزود: "برای بهره‌وری بیشتر کارکنان باید از سامانه‌های الکترونیکی به بهترین وجه ممکن استفاده نماییم. این سامانه‌ها می‌توانند کمک کنند تا فرآیندهای اداری سریع‌تر و کارآمدتر انجام شود و کارکنان بتوانند با تمرکز بیشتری به وظایف خود بپردازند."

در این جلسه، همچنین بر استفاده از سنجه‌های نوین برای مدیریت بهره‌ورتر فعالیت‌های اداری و پیگیری نامه‌های مهم و ضروری ستادی تأکید شد. دکتر خاشعی اظهار داشت: "استفاده از این سنجه‌ها می‌تواند به بهبود کیفیت خدمات و افزایش کارآیی دانشگاه کمک کند."

در پایان جلسه، مقرر شد با همت اعضای هیئت علمی و یاوران علمی، تمامی فعالیت‌های مورد نیاز با هدفمندی بالا طرح‌ریزی شود. این برنامه‌ریزی‌ها با هدف ارتقاء عملکرد دانشگاه و افزایش بهره‌وری در تمامی سطوح انجام خواهد شد.

برگزاری کمیته بهره‌وری و تأکید بر استفاده از سامانه‌های الکترونیکی و سنجه‌های نوین، گامی مهم در جهت بهبود فرآیندهای اداری و علمی دانشگاه تربت حیدریه محسوب می‌شود و می‌تواند به عنوان الگویی موفق برای سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی مورد استفاده قرار گیرد.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_main_block521