۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
19
خرداد
1401
مراسم آیین افتتاحیه سالن ورزشی زنده یاد بابک مروج تربتی و کلنگ زنی خوابگاه های دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه

افتتاحیه هشتمین سالن چند منظوره ورزشی زنده یاد بابک مروج تربتی و کلنگ زنی بلوک یک خوابگاه دختران مهندس روشنک مروج تربتی و خوابگاه دانشجویان متاهل زنده یاد حاج محمد نوریان دانشگاه تربت حیدریه سخت توسط خیر ناشناس و زمین اهدایی توسط  دکتر عباس نوریان به نمایندگی از طرف ورثه محترم خاندان نوریان و بانو مرحومه فاطمه شرکت روز پنج شنبه 19 خردادماه 1401 همزمان با دهه کرامت با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات وفناوری دکتر فرخی، دکتر زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی، اعضای هیات موسس و هیات مدیره بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه و جمعی از مسئولین شهرستان و یاوران علمی و اعضای هیات علمی برگزار گردید.
در ابتدای مراسم دکتر خاشعی رئیس دانشگاه تربت حیدریه ضمن خیرمقدم به میهمانان مراسم وتبریک میلاد با سعادت امام رضا علیه السلام، با بیان تاریخچه دانشگاه ونقش تاثیر گذار خیرین در ایجاد و توسعه دانشگاه تربت حیدریه ابراز امیدواری کرد با همراهی وزارت علوم تحقیقات و فناوری مسیر توسعه را در دانشگاه تربت حیدریه با سرعت و قدرت طی کنیم. دکتر خاشعی افزود لازمه بخشنده بودن داشتن قلبی بزرگ است که خیرین دانشگاه دارند. وی ضمن تشکر از آقای مهندس مروج به جهت قبول ساخت خوابگاه دختران، از آقای دکتر نوریان جهت واگذاری زمین ساخت خوابگاه تقدیر نمود.

در ادامه برنامه دکتر جواد انصاری مدیرعامل بنیاد خیرین حامیان دانشگاه گزارشی از فعالیت های این بنیاد ارائه نمود و در خصوص پروژه های جاری  مورد نیاز دانشگاه که حمایت بیشتر خیرین را درجهت تکمیل می طلبند همچون مسجد دانشگاه، آماده‌سازی زیر ساخت هایی درخصوص آموزش های کارآفرینانه دانشجویان و توسعه فعالیت های دانش بنیان در دانشگاه از خیرین درخواست همراهی بیشتر نمود.

سپس دکتر عباس نوریان، رییس انجمن مغز و اعصاب خراسان رضوی در آئین افتتاح پروژه‌های خیر ساز دانشگاه تربت حیدریه عنوان نمود: یکی از بهترین روزهای عمرم آن است که در کنار همشهریانم در شهر تربت حیدریه باشم. سنگ بنای دانشگاه توسط مهندس عباس کریمی زده شد. وی افزود: هر کجا مدیریت را درست انجام دادیم حرف اول دنیا را زدیم و هرکجا کم آوردیم فقط سوء مدیریت بوده است.
دکتر نوریان گفت: پایه و اساس هر کشوری علم است و سازنده علم، دانشگاه است.رییس انجمن مغز و اعصاب خراسان رضوی در انتها افزود: آقایی و بخشش به ثروت نیست، در هر کشوری پولدار میلیاردی و بانکی داریم و سرمایه داری می کند اما سرمایه داری داریم که کارآفرین است و در صنعت و دانشگاه و پروژه های خیر ساز سرمایه گذاری می کند.

در ادامه مهندس مهدی مروج تربتی، خیر و سازنده 8 سالن ورزشی چند منظوره در خراسان رضوی عنوان نمود: استقبال من از این همایش ها و مراسمات بدلیل آن است که دیگران ترغیب و تشویق شوند چون عده ای منتظر یک حرفه ای هستند تا به سمت کارهای عام المنفعه و خیرخواهانه حرکت کنند.

وی افزود: با جان و دل وارد فعالیت های خیر ساز شدم و هشت سالن ورزشی چند منظوره ساخته شده و طبق تفاهم نامه در طول روز ورزشکاران، دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ورزش می کنند.

مهندس مروج تربتی بیان نمود: در این 8 سالن ساخته شده در خراسان رضوی روزانه 1600 نفر می‌توانند ورزش کنند و بر همین اساس شش درصد به سرانه ورزشی استان افزوده شده است.

دکتر محسن زنگنه، نماینده مردم منطقه تربت حیدریه با اشاره به اینکه خداوند هر جا سخن از حکمرانی و انتخاب حکمران آورده به شاخص علم اشاره کرده است افزود هرجا در حکمرانی به علم توجه کردیم موفق هستیم و اگر گزینش بر اساس تعارض منافع باشد ضرر می کنیم. دکتر زنگنه بیان داشت که در جواب این سوال که علم بهتر است یا ثروت گفت علم ثروت آفرین بهتر است. من به نوبه خودم از خیرین که یکی از پایه های اصلی پیشبرد اهداف علمی شهرستان هستند تشکر و قدردانی میکنم و همچنین تشکر ویژه از دبیرخانه خیرین دارم که برای برگزاری این مراسم تلاش کردند. ایشان همچنین تشکر ویژه از دکتر فرخی داشت که از زمان حضور ایشان در وزارت علوم ارتباط بین مجلس و وزارت علوم گردیده اند. دکتر زنگنه در ادامه با اشاره به پتانسیل های تربت حیدریه گفت تربت حیدریه ظرفیت های انسانی بالایی دارد، ما افتخار داریم که بعد از مشهد کامل ترین زیست بوم استان را داریم، همچنین مراکز آموزش عالی و شخصیت های برجسته در حوزه های مختلف علمی در این شهرستان حضور دارند. دکتر زنگنه افزود اقدامات زیادی برای دانشگاه تربت حیدریه انجام شده است اماباید افق را بزرگ‌تر ببینیم، ما امروز زمین برای توسعه دانشگاه نداریم و حداقل به 150 هکتار زمین نیاز داریم. با حمایت خیرین بالاترین شاخص رشد علمی را خواهیم داشت. ایشان با اشاره به پیشرفت های اخیر دانشگاه تربت حیدریه عنوان داشت که این دانشگاه باید برای شهرستان مدیر تربیت کند. دکتر زنگنه در پایان ضمن تشکر از مهندس مروج به جهت حمایت از بخش ورزش بیان داشت که حمایت از بخش ورزش می‌تواند موجب تعطیلی بیمارستان ها شود.