۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
Thursday, April 25, 2024
آذر
دیدار با خانواده جانباز سرافراز دفاع مقدس حاج سیدمهدی ضیایی
جانبازان ما هنوز در میدان مقاومت و ایستادگى هستند، عزیزان جانباز بدانند که مبارزه‌ى آنها ادامه دارد. جانبازان ما، در تمام دوران جانبازى در حال مجاهدتند. این فضیلت، مخصوص آنها و کسان و همسران و خانواده‌هایشان است، تا وقتى که ان‌شاءالله سلامت و عافیت پیدا کنند.       مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
روز سه‌شنبه 8 آذرماه 1401 دکتر خاشعی رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه به همراه حاج آقای حسینعلیزاده، رئیس  بنیاد شهید و امور ایثارگران تربت حیدریه، حاج عباس نجاتی، مشاور امور ایثارگران فرمانداری شهرستان،‌ حجتی، مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه، علیپور رئیس اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه، یاقوتی نیا کارشناس بنیاد شهید و امور ایثارگران تربت حیدریه و دانشجوی گرامی آقای توسلی، با حضور در منزل جانباز سرافراز 70 درصد در سال های دفاع مقدس، حاج سیدمهدی ضیایی پدر همکار گرامی مهندس سید علی ضیایی، از ایشان و خانواده معظمشان دیدار نمودند.
در این دیدار دکتر خاشعی رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت زینب و روز پرستار عنوان نمود: همسران جانبازان معزز، پرستارانی هستند که بدون هیچ چشم داشتی سخت ترین شرایط را تحمل میکنند و زینب وار قدم در این راه نهاده اند و پرستاران واقعی، همسران جانبازان هستند.