۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
Saturday, April 20, 2024
آذر
شرکت صدرا سیاوش شرق، دانش بنیان شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه و به نقل از دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه

شرکت صدرا سیاوش شرق، دانش بنیان شد.

متن کارگروه دانش بنیان به شرح ذیل می باشد

شرکت/موسسه صدرا سیاوش شرق بعنوان نوپا نوع 2 تایید شد؛ لذا شرکت مشمول حمایت های قانون (غیر از معافیت مالیاتی) بر روی محصولات تاییدی است. لطفا جهت آگاهی از محصولات تایید، مردود و اطلاعات تکمیلی ارزیابی شرکت، به کارتابل شرکت مراجعه فرمایید.

این شرکت توسط دو عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه تربت حیدریه، آقایان دکتر احسان عظیمی راد و دکتر سیدرضا موحد قدسی نیا در زیست بوم فناوری دانشگاه تربت حیدریه تاسیس شده است. قابل ذکر است، دستگاه های آنالیزور صنعتی برای کارخانه گچ و آهک صدف و آنالیزور گاز کشاورزی مخصوص زعفران برای پژوهشکده زعفران در این شرکت ساخته شد.

این موققیت بزرگ را به این عزیزان و خانواده دانشگاه تربت حیدریه تبریک عرض می‌نماییم.

• d1_0
  • d2_0