۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
بهمن
دیدار هیأت رئیسه دانشگاه تربت‌حیدریه با فرماندهی سپاه تربت‌حیدریه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
روز یکشنبه 9 بهمن ماه 1401 دکتر خاشعی، رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر صافدل نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه به همراه اعضای هیأت رئیسه جهت محکوم کردن اقدام پارلمان اروپا علیه سپاه با فرماندهی سپاه شهرستان، جناب سرهنگ ناصری موحد دیدار نمودند.
دکتر خاشعی در ابتدای این دیدار عنوان نمود: ما دانشگاهیان واقف به زحمات سپاه هستیم و در بحث امنیت مدیون زحمات ایشان هستیم و امیدواریم همواره خداوند بر توفیقات سپاهیان عزیز بیفزاید.
جناب سرهنگ ناصری موحد، فرمانده سپاه تربت‌حیدریه نیز عنوان کرد: از حضور دانشگاهیان و اندیشه های علمی، ولایی و الهی ایشان سپاسگذاریم زیرا پیشانی کار ما دانشگاهیان هستند.
وی افزود: امروز دشمن به نقاط قوت انقلاب که همان امنیت است حمله می کند. همدلی نیروهای سپاه و نیروهای انتظامی موجب شد امور سامان پیدا کند و اگر ذهن و شناخت و ادراک درست شود ما مشکلی نخواهیم داشت.

• عکس_0
  • عکس_1