۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
Tuesday, April 16, 2024
بهمن
اطلاعیه جامع ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دانشگاه تربت حیدریه
 قابل توجه پذیرفته شدگان محترم تکمیل ظرفیت:

*جهت ثبت نام در دانشگاه تربت حیدریه، بایستی ابتدا نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایید.
دانلود راهنمای ثبت نام الکترونیکی دانشگاه تربت حیدریه

*مطابق اطلاعیه قبلی، ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان، تاریخ 23 الی 25 بهمن می‌باشد.

*مدارک مورد نیاز ثبت نام حضوری دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته:
1 – اصل گواهی موقت یا مدرک متوسطه یا گواهی موقت دوره دوم متوسطه
2- اصل گواهی موقت یا مدرک پیش دانشگاهی
3- اصل ریزنمرات دوره متوسطه و کارنامه دهم و یازدهم
4- اصل ریزنمرات دوره پیش دانشگاهی
5- تصویر تمام صفحات شناسنامه (اصل شناسنامه جهت تطبیق)
6- تصویر کارت ملی(پشت و رو) (اصل کارت ملی جهت تطبیق)
7- شش قطعه عکس 3 در 4 جدید
8- تصویر برابر با اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا رسید ثبت نام معافیت تحصیلی
9- رسید ثبت نام تاییدیه تحصیلی متوسطه از سایت emt.medu.ir
10- رسید ثبت نام تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی emt.medu.ir
ضمن عرض خیرمقدم حضور پذیرفته شدگان محترم دانشگاه تربت حیدریه و آرزوی سلامتی، موفقیت و شادکامی برای این عزیزان به استحضار می‌رساند:

بازه زمانی ثبت‌نام حضوری مقطع کاردانی و کارشناسی:
زمان ثبت نام حضوری مقطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه تربت حیدریه روز یکشنبه 23 بهمن الی دوشنبه 25 بهمن 1401 می‌باشد.
(آدرس: خراسان رضوی - شهرستان تربت حیدریه کیلومتر 7 جاده ی تربت حیدریه ، مشهد- دانشگاه تربت حیدریه-سالن حاج محمود کریمی)

پذیرفته‌شدگان می‌بایست حداکثر تا تاریخ 1401/06/31 دارای مدرک دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه، پیش‌دانشگاهی نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی، دیپلم نظام آموزشی جدید (نظام آموزشی 3-3-6) و یا مدرک کاردانی (فوق دیپلم) باشند، در غیر اینصورت مجاز به ثبت‌نام نخواهند بود.

زمان شروع کلاس‌ها و برنامه هفتگی:
شروع کلاس های درسی برای دانشجویان نوورود مقطع کاردانی و کارشناسی از روز یکشنبه تاریخ 1401/11/23 می باشد که دانشجویان نوورود مطابق برنامه درسی که در پرتال آموزشی قرار خواهد گرفت در کلاس‌ها شرکت می نمایند. (برنامه هفتگی ترم اول شما پس از پایان مراحل ثبت‌نام حضوری، در پرتال آموزشی قابل مشاهده خواهد بود)
انتخاب واحد صرفا در نیمسال اول دانشجویان به صورت گروهی و توسط اداره آموزش دانشکده انجام خواهد شد و در نیمسال های بعد بر عهده دانشجو خواهد بود.

اطلاعیه صدور کارت دانشجویی
به اطلاع دانشجویان نوورود گرامی می‌رساند، جهت صدور کارت دانشجویی، پس از انجام مراحل ثبت نام حضوری، از تاریخ 23 الی 25 بهمن‌ماه سال جاری نسبت به واریز مبلغ 225.000 ریال از طریق پرتال آموزش (به شرح زیر) اقدام نمایند.
لازم به ذکر می باشد پس از پایان مهلت ذکر شده، صدور کارت دانشجویی امکانپذیر نبوده و عواقب ناشی از عدم صدور کارت دانشجویی بر عهده شخص دانشجو می باشد.

مراحل درخواست کارت دانشجویی
1- ورود به پرتال آموزش
2- پرداخت مبلغ 22.500 تومان از طریق گزینه مالی قسمت پرداخت های الکترنیکی (درخواستهای آموزشی) با استفاده از نرم افزار فایرفاکس.
تذکر: پرداخت مبلغ فوق بایستی دقیقاً از بخش پرداخت الکترونیکی-درخواست‌آموزشی و از طریق کامپیوتر (لپتاپ) و نرم افزار فایرفاکس صورت پذیرد. لذا امکان پرداخت الکترونیکی با گوشی تلفن همراه، میسر نیست.
3- ورود به قسمت آموزشی – دروس تحصیلی - در خواست های آموزشی – درخواست جدید و انتخاب گزینه درخواست صدور کارت دانشجویی و تایید نهایی
4- تحویل کارت دانشجویان عزیز پس از ثبت نام حضوری دانشجویان در دانشگاه خواهد بود.

بازه زمانی ثبت نام خوابگاه دانشجویی (ویژه متقاضیان خوابگاه دانشجویی)
محل خوابگاه خواهران: فاصله تا دانشگاه 1 کیلومتر - دارای سرویس ایاب و ذهاب.
خوابگاه برادران: دو 2 منطقه موجود است- دارای سرویس ایاب و ذهاب.
زمان ثبت نام خوابگاه: همزمان با ثبت نام حضوری، با مراجعه دانشجویان متقاضی به حوزه دانشجویی دانشگاه تربت حیدریه خواهد بود.

اطلاعیه ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر:
دانشجویان شاهد و ایثارگر، پس از ثبت نام حضوری جهت تکمیل فرم‌های ثبت نام می‌توانند به دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه مراجعه نمایند. (کسب اطلاعات بیشتر: shahed.torbath.ac.ir)