Friday, April 19, 2024
اسفند
مراسم بزرگداشت روز شهدا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه

روز دوشنبه 22 اسفندماه 1401 مراسم بزرگداشت روز شهدا با دعوت از مادر بزرگوار شهید معزز محمد وطن پرست، سرکار خانم شمسی آگاهی و مادر بزرگوار شهید معزز حمیدرضا زارع سرکار خانم معصومه باشی زاده با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر صافدل نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، جانباز گرانقدر 70 درصد حاج عباس نجاتی، سرهنگ ناصری موحد فرمانده سپاه شهرستان، سرهنگ باقرزاده نماینده دفتر حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس تربت حیدریه، نماینده بسیج ادارات سرهنگ صفری، سرهنگ ارمی فرمانده بسیج دانشجویی، دکتر احمدیان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر گوهری منش رپیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، فرمانده هان بسیج دانشجویی برادران و خواهران دانشگاه، اعضای کارگروه شاهد و ایثارگر دانشگاه و دبیر کانون ایثار دانشگاه در سالن جلسات سردار سلیمانی برگزار شد.

در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین دکتر صافدل نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن گرامیداشت روز شهدا و خیر مقدم به مادران دو شهید بزرگوار عنوان نمود:

در روز بزرگداشت شهدا یادی کنیم از آنانی که رفتند تا ما بمانیم. ما مدیون کسانی هستیم که جان های عزیزشان را در راه خداوند فدا کردند و آنچه باقی گذاشتند مهر و صفا و همدلی برای ما می باشد و آنهایی که اهل صدق و وفا بودند خبر دارند که شهدا صادق ترین و وفادارترین انسان های زمین هستند.

دکتر صافدل افزود:اگر در نگاه زمینی خود، شهادت را در مسیر زندگی خودمان پیدا کنیم آنچه حاصل خواهد شد نتیجه اش مقاومت از نوع بزرگداشت خواهد بود.

وی عنوان نمود: شهید بودن کار سختی نیست ولی صبوری و تحمل می خواهد زیرا دست نیافتنی نیست، در این مسیر باید خلوص، صداقت و اخلاص داشته باشیم.

درود میفرستیم بر شهدایی که مسیر را هموار کردند تا در این نقطه قرار بگیریم. زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر صافدل در انتها بیان نمود: شهید گمنام در دانشگاه باید رونق خاص تری داشته باشد نه اینکه گمنام تر شود. ما قدردان تربیت شهید پرورانه مادران شهدا هستیم.

دکتر احمدیان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در ادامه عنوان نمود: شهادت، علو درجاتی است که خداوند برای یک انسان قائل می شود. مقام مادر شهید بسیار ارزشمند است زیرا شهید در لحظه به شهادت می رسد اما مادر شهید هر لحظه عروج می کند خصوصا مادرانی که چشم انتظار فرزندانشان هستند.

در ادامه حاج عباس نجانی جانباز 70 درصد دفاع مقدس  بیان نمود: بنیاد شهید طبق فرمایش حضرت امامم از همه ادارات افضل است و هرکسی برای خانواده شهدا کاری انجام دهد خدمت به اهل بیت کرده است.

در انتهای مراسم با اهدای لوح و هدیه به رسم یادبود از مادران دو شهید والامقام و دانشجویان بسیجی تقدیر شد.

• عکس_2
  • عکس_2