۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
Saturday, April 20, 2024
خرداد
دیدار مهندس عباس زیارت نیا، مدیر عامل هلدینگ معدنی - صنعتی طلای زرمهر با ریاست دانشگاه تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
روز سه شنبه مورخه 9 خرداد 1402 مهندس عباس زیارت نیا، مدیرعامل گروه صنعتی معدنی طلای زرمهر به همراه دکتر حامد مقدم، قائم مقام گروه زرمهر با حضور در دانشگاه تربت حیدریه با دکتر عباس خاشعی، رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه جهت انجام همکاری های مشترک با گروه صنعتی، معدنی طلای زرمهر دیدار و گفت و گو کردند. در این جلسه در راستای ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه با صنعت، گزارشی از فعالیت‌های شرکت‌های حامی دانشگاه که از طریق بنیاد خیرین از سال 1396در جهت توسعه دانشگاه تربت‌حیدریه و حمایت از اشتغال‌آفرینی دانشجویان انجام گرفته است ارائه شد.
انشالله  بـا همـکاری متقابـل هلدینـگ صنعتـی و معدنـی طـلای زرمهر با دانشـگاه تربـت‌حیدریه اهـداف توسـعه‌ای هـر دو نهـاد محقق گـردد.

هر حمایتی فارغ از نوع و مقدار آن، الهام‌بخش فردایی روشن برای جوانان کشور عزیزمان خواهد بود.

• عکس_0