Friday, March 29, 2024
خرداد
پذیرش دانشجو مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی آب (گرایش آبیاری و زهکشی) در دانشگاه تربت حیدریه
به گزارش حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه، شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو مقطع کارشناسی ارشد علوم و مهندسی آب (گرایش آبیاری و زهکشی) از مهرماه 1402 در دانشگاه تربت‌حیدریه موافقت کرد. معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه با اعلام این خبر، افزود: ‏ایجاد رشته مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که این رشته در سطح دانشگاه‌های منطقه نیست، مزیتی برای دانشجویان و توسعه منطقه خواهد بود.
وی افزود: دانشگاه تربت‌حیدریه از مهرماه 1402 در رشته‌ مذکور پذیرش دانشجو ‏خواهد داشت.‏ دکتر کوچی ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه تربت‌حیدریه، از تلاش‌های دکتر عباس خاشعی سیوکی، ریاست دانشگاه، بابت پیگیری مجوز رشته مذکور تقدیر و تشکر کرد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با اهتمام جمعی، شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی - پژوهشی دانشگاه باشیم.