۱۴۰۳ يکشنبه ۲۷ خرداد
Sunday, June 16, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
خرداد
قابل توجه متقاضیان مقطع دکتری بدون آزمون ( استعداد های درخشان)

بدین وسیله به اطلاع متقاضیان گرامی می‌رساند دانشگاه تربت حیدریه در نظر دارد برای مقطع تحصیلی دکتری از بین دانشجویان استعداد درخشان و واجد شرایط مطابق با آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون (رجوع شود به پیوست شماره یک) برای سال تحصیلی 1403-1404 اقدام به پذیرش دانشجو بدون شرکت در آزمون نماید. ضروری است جهت ارسال مدارک و مصاحبه.

. ضروری است جهت ارسال مدارک و مصاحبه، کلیه موارد ذکر شده در این اطلاعیه را با دقت مطالعه نماید.

الف) شرایط عمومی لازم برای ارائه‌ی درخواست (منطبق بر آئین‌نامه پذیرش بدون آزمون دکتری وزرات عتف)

1- داشتن مدرک کارشناسی با حداقل معدل 16

تبصره 1: حداقل معدل کارشناسی پیوسته قابل قبول برای دانش‌آموختگان دانشگاه‌های رتبه 1 تا 15 (براساس نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران- رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران (isc.ac) ) معادل 15 از 20 درنظر گرفته خواهد شد.

2- داشتن مدرک کارشناسی ارشد با حداقل معدل 17 (بدون احتساب نمره‌ی پایان نامه)

تبصره2: حداقل معدل کارشناسی ارشد قابل قبول برای دانش‌آموختگان دانشگاه‌های رتبه 1 تا 15 (براساس نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران) معادل 16 از 20 درنظر گرفته خواهد شد. .

3  - حداکثر زمان سپری شده از تاریخ دانش‌آموختگی 2 سال (دانش‌آموختگان 1401/07/01 و بعد از آن)

تبصره 3: دانشجویان یا دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد دوره‌های مجازی، نیمه‌حضوری یا غیرحضوری، آموزش محور، پردیس بین‌الملل، پردیس‌های خودگردان دانشگاه‌های دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، مؤسسات آموزش عالی آزاد، مراکز آموزش عالی، دانشگاه‌های جامع علمی-کاربردی، دانشگاه پیام نور، و دانشگاه‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی مجاز به شرکت در فراخوان دانشگاه نمی‌باشند. مدارک این دسته از دانشجویان در صورت ثبت‌نام، بررسی نخواهد شد و وجه پرداختی نیز عودت داده نمی‌شود.

تبصره 4: دارندگان مدارک حوزوی معادل کارشناسی ارشد و نیز دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد دانشگاه‌های خارج کشور امکان شرکت در این فراخوان را ندارند. مدارک این دسته از دانشجویان در صورت ثبت‌نام، بررسی نخواهد شد و وجه پرداختی نیز عودت داده نمی‌شود.

تبصره 5: مطابق آیین‌نامه ابلاغی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، اتباع غیرایرانی مقیم ایران ورودی کارشناسی ارشد 1401 مجاز به شرکت در این فراخوان هستند.

تبصره 6: دانش‌آموختگی در دوره‌ی کارشناسی ارشد تا پایان شهریورماه 1403 (قبل از شروع دوره‌ی دکتری) الزامی است.

ب) شرایط اختصاصی:

1- شرکت در مصاحبه

2- کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جداول ارزشیابی (رجوع شود به پیوست شماره دو) ضروری است.

پ) تذکرات مهم:

1 - بررسی تطبیق رشته تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد داوطب با مقطع دکتری به تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه است.

2- دارا بودن حداقل شرایط عمومی و اختصاصی مذکور به هیچ عنوان به منزله پذیرش نهایی داوطلب نیست و پذیرش نهایی منوط به انجام مصاحبه و پذیرش در گروه مربوطه و در نهایت تأیید سازمان سنجش آموزش کشور است. بنابراین به داوطلبان توصیه می‌شود مراحل و پیش نیازهای آزمون عادی ورود به دوره‌ی دکتری تخصصی را نیز دنبال نمایند.

3- داوطلبان می‌بایست کلیه مدارک خود را از تاریخ 1403/03/22 لغایت 1403/03/31 و از طریق رایانامه caw.engineering@torbath.ac.ir ارسال کنند. لازم به ذکر است که ساختار ارسال فایل باید طبق الگوی ارائه شده (رجوع شود به پیوست شماره سه) تنظیم شود.

4- محل مصاحبه طبقه سوم سازمان مرکزی، حوزه ریاست، سالن شهید سلیمانی دانشگاه تربت حیدریه است.

5 اسامی نهایی افراد حایز شرایط شرکت در مصاحبه در تاریخ 2 تیر 1403 اعلام خواهد شد.

6- زمان مصاحبه روز دو شنبه مورخ 11 تیر 1403 خواهد بود.

7- لطفا آئین‌نامه‌ها و شرایط ثبت نام را به دقت مطالعه و پیش از ثبت نام از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل فرمائید.

8- به همراه داشتن اصل کلیه‌ی مدارک بارگذاری شده برای داوطلبان واجد شرایط، در جلسه‌ی مصاحبه الزامی است.

9- کلیه داوطلبان لازم است تا فرم تعهدنامه (رجوع شود به پیوست شماره چهار) را تکمیل نموده و همراه با سایر مدارک ارسال نمایند.

در صورت نیاز به هماهنگی و رفع سوالات در زمینه مصاحبه، داوطلب می‌تواند با مدیرگروه مهندسی عمران، معماری و آب (جناب آقای دکتر احسان بهرامی) تماس گیرید (شماره تماس:05151240174).

پیوست اطلاعیه

پیوست شماره یک: آئین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری

پیوست شماره دو: جدول ارزشیابی

پیوست شماره سه: الگوی ارسال مدارک مورد نیاز (بایستی پس از تنظیم مدارک مورد نیاز یک فایل فشرده .zip به ایمیل اشاره شده ارسال شود). لازم به ذکر است که در مواردی که مدرک مشخصی جهت اعلام و گزارش برای داوطلب وجود ندارد، پوشه مدنظر به‌صورت خالی قرار داده شود.

پیوست شماره چهار: تعهدنامه

• ب_0

تعداد بازدید:
نویسنده:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)