۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
آذر
نشست دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با روسای دانشگاه ها، اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه تربت حیدریه روز جمعه 15 آذرماه 1398 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه این نشست با حضور دکتر باستانی، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، مهندس رستمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، روسای دانشگاه های شهرستان، معاونین، اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید. در ابتدای این جلسه دکتر فتحی، ضمن خوش آمدگویی به دکتر غلامی و مدعوین جلسه، موقعیت و پتانسیل های شهرستان تربت حیدریه را تشریح نمود. ایشان همچنین گزارشی از وضعیت دانشگاه تربت حیدریه ارائه نمود.
در ادامه مهندس رستمی ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه، عنوان داشت که با توجه به پتانسیل ها و زیرساخت های موجود در شهرستان لازم است توجه بیشتری به آموزش عالی شهرستانها شود تا این شهرستان در مسیر توسعه پایدار قرار بگیرد. مهندس رستمی عنوان داشت که ما انتظار توسعه دانشگاه تربت حیدریه را داریم هرچند که دانشگاه ها ماموریت محور شده اند. ایشان با تاکید بر اینکه ما باید در این منطقه یک دانشگاه جامع داشته باشیم، احتمال حذف هرکدام از رشته های دانشگاه تربت حیدریه را  موجب ایجاد نارضایتی و  هیجان در شهرستان دانست.
در ادامه دکتر باستانی با اشاره به طرح سطح بندی و ماموریت گرایی در دانشگاه ها عنوان داشت که متاسفانه در این طرح چند فاکتور اصلی از جمله پتانسیل های منطقه ای و همچنین موقعیت جغرافیایی مورد توجه قرار نگرفته است. ایشان با اشاره به اینکه این شهرستان هم از نظر سبقه تاریخی و هم از نظر موقعیت جغرافیایی در استان موقعیت ممتازی دارد و از همه جا به آن دسترسی وجود دارد اظهار داشت که ما با این سابقه دانشگاه تربت حیدریه و موقعیت شهرستان انتظار داریم رشته های علوم انسانی بخشی از ماموریت این دانشگاه باشد. دکتر باستانی در ادامه با اشاره به تفاهم نامه های منعقد شده دانشگاه تربت حیدریه با سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور از دکتر غلامی خواست در جهت اجرای این تفاهم نامه ها کمک و همکاری لازم را با دانشگاه تربت حیدریه داشته باشند.
در ادامه دکتر بابایی، رئیس دانشگاه فرهنگیان شهرستان به نمایندگی از مراکز آموزش عالی شهرستان و دکتر حامد کاوه، عضو هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه به نمایندگی از اعضای هیات علمی این دانشگاه مطالب و درخواست های صنفی خود را بیان نمودند.
سپس دکتر غلامی ضمن تشکر از حضور مدعوین در روز جمعه دراین جلسه وظیفه اصلی وزارت علوم را کیفی سازی آموزش عالی کشور دانست. ایشان با اشاره به اینکه مردم با اعتماد به ما رشته و دانشگاه را برای فرزندان خود انتخاب می کنند اظهار داشت که این اعتماد مسئولیت شرعی و قانونی برای ما ایجاد میکند لذا تلاش خواهیم کرد که مراکز آموزش عالی نوپای فعال مورد حمایت قرار بگیرند و تقویت شوند.
دکتر غلامی با اشاره به توفیقات آموزش عالی کشور بعد از انقلاب عنوان داشتند که کلیه کارشناسان کشور به لطف تلاش مراکز آموزش عالی در داخل کشور آموزش می بینند و در حال حاضر تعداد افرادی که در خارج از کشور تحصیل می کنند خیلی کم شده است و آن هم در رشته های خاص می باشد.
دکتر غلامی با اشاره به اینکه دانشگاه های جوان کشور با پایه آموزشی شروع به فعالیت می کنند عنوان نمود که انتظار است این دانشگاه ها در مدت زمانی کوتاه و به سرعت مزیت های علمی خود را تقویت نمایند و نگاهی جدی به تاثیرگذاری منطقه ای داشته باشند که البته بخشی از آن در بخش آموزش با حضور دانشجویان شهرهای اطراف در دانشگاه محقق می شود. دکتر غلامی در ادامه تاکید نمود که در صورتی که شرایط فراهم شود و کار کارشناسی توجیه کند حتما از توسعه و رشد دانشگاه ها حمایت خواهیم کرد. ایشان در ادامه به برخی از موارد مطرح شده پاسخ گفت.
پس از این نشست، دکتر غلامی از پردیس دانشگاه تربت حیدریه، سالن همایش زنده یاد محمود کریمی، مجموعه ورزشی و پروژه های در حال احداث از جمله مسجد دانشگاه، مجموعه ورزشی زنده یاد بابک مروج تربتی و زمین چمن مصنوعی بازدید نمودند.
دکتر غلامی در ادامه در مزار شهدای گمنام واقع در مجموعه پارک پیشکوه حاضر شد و با قرائت فاتحه به پیشگاه این شهیدان ادای احترام نمود. سپس با حضور در پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه و مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان از دستاوردهای واحدهای فناور مستقر در این مرکز بازدید نمود.

روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه