۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
مهر
تقدیر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از آقای سعید الوندی به جهت شرکت در پیمایش مسیر تربت حیدریه تا حرم مطهر رضوی با دوچرخه

در راستای اهمیت ورزش به عنوان یک فرهنگ ضروری در زندگی، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به همراه رئیس اداره تربیت بدنی با اهداء لوح تقدیر از آقای سعید الوندی به جهت شرکت در پیمایش مسیر تربت حیدریه تا حرم مطهر رضوی با دوچرخه به مناسبت ایام شهادت امام رضا (ع) تقدیر بعمل آوردند.

متن لوح تقدیر

جناب آقای سعید الوندی تربتی

به پاس حضور شما در پیمایش مسیر تربت حیدریه تا حرم مطهر رضوی به مناسبت ایام شهادت حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی ارضا(ع) با دوچرخه، که تبلور احیاء مکتب دینی و شعائر اهل بیت (ع) و توجه ویژه به سلامتی جسم و روان می باشد. این لوح تقدیر به شما تقدیم می شود.

امید است با اتکا به درگاه خداوند متعال و در سایه آقا امام رضا (ع) در کلیه شئونات زندگی به ویژه پیشبرد و گسترش ورزش موفق و مؤید باشید.

روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه