۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
Saturday, April 27, 2024
دي
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با حضور ریاست دانشگاه و مسئولین در دانشگاه تربت حیدریه
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و شورای صنفی دانشجویان جلسه پرسش و پاسخ به مشکلات صنفی دانشجویان با هدف رفع مشکلات دانشجویی در روز چهارشنبه 11 دی ماه با حضور دکتر فتحی، رئیس دانشگاه تربت حیدریه و دکتر گل محمدی، معاونت اداری و مالی و مهندس شعبانی مدیر دانشجویی دانشگاه در سالن ایثارگران دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار شد.
در این نشست دکتر فتحی، هدف اصلی مسئولین دانشگاه را تلاش در جهت ارتقای اهداف عالیه دانشگاه و افزایش امکانات و تجهیزات علمی، پژوهشی و رفاهی برای دانشجویان عنوان کرد.
وی، با بیان اینکه دغدغه مسئولین دانشگاه حل مسائل و مشکلات دانشجویان است، ابراز امیداوری کرد: برگزاری چنین جلساتی مشکلات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی دانشجویان رفع شود تا دانشجویان با انگیزه بالایی در راستای ارتقای علمی گام بردارند.
پوریا خراشادی زاده عضو شورای صنفی دانشجویان با اشاره به اینکه این برنامه در راستای بیان بی واسطه مشکلات و مسائل دانشجویان برگزار شده افزود خوشحالیم که دانشجویان توانستند آزادانه و به‌صورت بی‌واسطه و رو در رو مطالبات و خواسته‌های خود را به مسئولین مربوطه بیان کنند.
در ادامه جلسه، دانشجویان به ارائه نظرات و بیان مشکلات خود پرداختند و مسائل مربوط به هر حوزه توسط مسئول مربوطه پاسخ داده شد.

• a_0
  • a_1