۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
Saturday, April 27, 2024
اسفند
جلسه مجمع روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه جلسه مجمع روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان روز چهارشنبه 14 اسفند ماه 1398 با حضور دکتر زنگنه، نماینده منتخب مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام صافدل، دکتر فتحی، رئیس مجمع و رئیس دانشگاه تربت حیدریه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و روسای مراکز آموزش عالی شهرستان در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر فتحی ضمن خیر مقدم به حاضرین، از دکتر زنگنه که خود از خانواده دانشگاهیان هستند به خاطر آنکه که پیگیری امور دانشگاه ها را در اولویت کار خود قراردادند و در جلسه مجمع روسای دانشگاه های شهرستان حضور پیدا کردند تقدیر نمود. دکتر فتحی در ادامه با معرفی مجمع روسای دانشگاه های شهرستان به همکاری این مجمع در مدیریت مسائل شهرستان اشاره نمود. ایشان کلیات مربوط به آموزش عالی شهرستان را معرفی کرد و در ادامه گزارش مبسوطی از وضعیت دانشگاه تربت حیدریه ارائه نمود. در ادامه اعضای حاضر در جلسه وضعیت جاری مراکز مربوطه را تشریح نمودند.
سپس حجت الاسلام صافدل، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربت حیدریه با اشاره به فعالیت های نهاد در دانشگاه، خط اصلی نهاد در حوزه دانشگاهی در شهرستان را جریان سازی فرهنگی عنوان کرد. ایشان با اشاره به اینکه دانشجویان بعد از خروج از دانشگاه قرار است قوام بخش جامعه اسلامی باشند گفت وظیفه همه ما این است که این جریان فرهنگی را ایجاد و تقویت کنیم تا هرکس که در این جریان قرار گرفت به عنوان نیرویی نمونه در فضای جامعه بتواند خدمت کند.
در ادامه دکتر زنگنه با اشاره به اینکه کسانی که در دانشگاه ها مسئولیت قبول می کنند وظیفه دارند از بعد علمی خودشان را حفظ کنند تاکید کرد که در مراکز علمی رئیس باید از نظر علمی سرآمد باشد. دکتر زنگنه سهم مدیر در پیشرفت مجموعه را سهم بالایی دانست و عنوان کرد که هیچ توجیهی از جمله کمبود قوانین یا بودجه نمی تواند از این سهم کم کند. ایشان با اشاره به اینکه شهرستان از جایگاه واقعی خود خیلی فاصله دارد بر رفع این فاصله با مدیریت عالمانه جهادی تاکید نمود. وی با بیان اینکه مسائل سیاسی را نباید در دانشگاه ها دخالت داد و مدیران نباید سیاسی باشند تاکید کرد که مدیران باید فضا را برای کار سیاسی دانشجویان باز بگذارند چون نشاط سیاسی موجب ایجاد نشاط علمی خواهد شد. دکتر زنگنه با اشاره به اینکه دانشگاه ها باید ثروت محور باشند و تولید ثروت کنند گفت که باید یک طرح جامع برای آموزش عالی شهرستان با همکاری همه دانشگاه ها تهیه شود و اجرا گردد.

• عکس_0
  • عکس_1