۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
بهمن
فراخوان پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1403-1402
دانشگاه تربت‌حیدریه در راستای اجرای آیین‌نامه پذیرش دانشجویان استعداد درخشان ابلاغ شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور و آخرین اصلاحات آیین‌نامه مذکور؛ اقدام به پذیرش دانشجو از بین دانشجویان ممتاز سال آخر دوره کارشناسی دانشگاه‌های مشمول این فراخوان، در مقطع کارشناسی ارشد بدون شرکت در آزمون سراسری (رشته‌های ذیل)، برای سال تحصیلی 1402 می‌نماید.

لیست رشته‌های کارشناسی ارشد:
• مهندسی هیدروانفورماتیک (کارشناسی رشته‌های مهندسی آب، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک)
• مهندسی عمران - سازه
• مهندسی مکانیک - طراحی کاربردی
• مهندسی کامپیوتر - نرم‌افزار
• مهندسی اگرواوکولوژی
• علوم و مهندسی باغبانی - گیاهان دارویی
• علوم و مهندسی باغبانی-تولید محصولات گلخانه‌ای
• علوم و مهندسی آبخیز - حفاظت آب و خاک
• علوم و مهندسی مرتع- گیاهان داروی و صنعتی
• مهندسی اقتصاد کشاورزی - سیاست و توسعه کشاورزی

الف) شرایط متقاضیان:
کلیه دانشجویان و دانش‌آموختگان دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در صورتی که حائز شرایط ذیل باشند، می‌توانند با اخذ پذیرش از این دانشگاه و بدون شرکت در آزمون سراسری دوره تحصیلات تکمیلی، ‌در رشته‌های موجود در این دانشگاه ادامه تحصیل نمایند. متقاضیان می‌بایست درخواست و مدارک خود را تا تاریخ 31/04/1402 به پست الکترونیک حوزه آموزش به آدرس amuzesh@torbath.ac.ir دانشگاه ارسال نمایند.

• احراز حداقل یکی از شرایط مندرج در بندهای 1 یا 2 و 3 الزامی است:
1- دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته ورودی نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 99-1398 که تا پایان نیمسال ششم تحصیلی (و یا تابستان متصل به آن) با گذراندن حداقل سه‌چهارم ( 3/4 ) واحدهای درسی به لحاظ میانگین کل جزء 20 درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند. چنانچه 20درصد برتر دانشجویان به دلیل انصراف و یا عدم تقاضا از تسهیلات مربوط استفاده نکردند و ظرفیت پذیرش در رشته‌ای تکمیل نشد، دانشگاه می‌تواند از متقاضیان 10 درصد بعدی (جزء 30 درصد برتر) پذیرش نماید.
تبصره: طبق مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دلیل شیوع کرونا برای دانشجویانی که در نیمسال‌های دوم 1399-1398 و اول و دوم 1400-1399 در حال تحصیل بوده و در کارنامه حذف واحد داشته‌اند، با تأیید دانشگاه مبدأ شرط حداقل واحد گذرانده به میزانی که حذف واحد داشته‌اند و حداکثر تا 4 واحد قابل کاهش می‌باشد. ضمناً میزان سه‌چهارم واحد به سمت پایین گرد و به عدد صحیح تبدیل شود.
2- دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته ورودی 1399که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی فارغ‌التحصیل شده و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل 8 نیمسال دانشجویان هم‌رشته و غیرهم ورودی خود، جزء 20درصد برتر دانشجویان باشند.
نکته: فرم گواهی معدل و ریزنمرات برای متقاضیانی که در شش نیمسال فارغ‌التحصیل می‌شوند باید تا پایان نیمسال پنجم و در مقایسه با ورودی‌های سال قبل همان رشته تکمیل گردد و مجدداً در شهریورماه و پس از فارغ‌التحصیلی این فرم را تا پایان نیمسال ششم و در مقایسه با میانگین کل 8 نیمسال ورودی‌های سال گذشته همان رشته تکمیل و ارائه گردد.
3- برگزیدگان رتبه‌های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی دانشجویی کشور با ارائه معرفی‌نامه از دبیرخانه المپیاد

نکات مهم:
• پذیرش در رشته تحصیلی مرتبط به تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای آموزشی دانشگاه امکان‌پذیر است.
• دانشجویان دوره کارشناسی که حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی (و نهایتاً 31/06/1402) دانش‌آموخته شوند می‌توانند در این فراخوان تقاضا دهند.
• دانش‌آموختگان ورودی بهمن 97 به شرط دانش‌آموختگی در 8 نیمسال می‌توانند درخواست خود را ارائه نمایند.
• تغییر رشته یا محل افراد پذیرفته شده بر اساس آیین‌نامه مجاز نیست.
• دانشجویان مهمانی، انتقالی یا تغییر رشته باید درمجموع دانشگاه اول و دوم در 8 نیمسال فارغ‌التحصیل شوند و تعیین رتبه با دانشجویان دانشگاهی انجام شود که دانشجو از آن دانشگاه مدرک دریافت نماید.
• در خصوص دانشجویان تغییر رشته، در صورت تأیید معاونت آموزشی دانشگاه، یک نیمسال به سنوات مجاز اضافه می‌گردد.
• دانش‌آموختگان کارشناسی ناپیوسته، دوره‌های مجازی، فراگیر پیام‌نور، پذیرفته‌شدگان با سوابق تحصیلی دانشگاه‌های آزاد و غیردولتی و مدرک حوزوی معادل مشمول این آیین‌نامه نمی‌باشند.

ب) مدارک ثبت‌نام
ثبت درخواست صرفاً از طریق ارسال پیست الکترونیک صورت می‌پذیرد و متقاضی بایستی تمامی موارد زیر، با ذکر نام ذکر رشته موردنظر پذیرش کارشناسی ارشد، را به‌صورت یک فایل فشرده به آدرس amuzesh@torbath.ac.ir ارسال نماید.

• دانلود و تکمیل فرم گواهی معدل، تعداد واحد گذرانده شده و رتبه تا پایان نیمسال شش: به اطلاع می‌رساند دانشجویان دانشگاه تربت‌حیدریه با مراجعه به کارشناس گروه، فرم گواهی معدل را تکمیل و با امضای ریاست دانشکده همراه با سایر مدارک، به پست الکترونیک فوق ارسال نمایند. دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها نامه رسمی با سربرگ و مهر آن دانشگاه به پست الکترونیکی معاونت آموزشی و پژوهشی (آدرس فوق) ارسال نمایند.
• اسکن صفحه نخست شناسنامه
• اسکن کارت ملی
• اسکن عکس(4×3) پرسنلی
• اسکن ریزنمرات تا پایان نیمسال ششم