به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربتحیدریه
روز دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 آیین نکوداشت دهه سرآمد آموزش و تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی در دانشگاه تربتحیدریه برگزار شد. با حضور اساتید دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
در این مراسم دکتر عباس خاشعی سیوکی، رئیس دانشگاه تربتحیدریه ضمن تبریک روز استاد و مقام شامخ معلم و گرامیداشت ایام شهادت استاد شهید مرتضی مطهری به اهمیت جایگاه استاد و تعلیم و تربیت در شرایط خاص کنونی اشاره نمود و افزود:
با توجه به هجمه های فرهنگی دشمن و فضای مجازی کنونی که تعلیم و تربیت دانشجویان و نسل جوان را تحت تاثیر قرار داده است، اساتید دانشگاه در این شرایط وظیفه سنگینی بر عهده دارند.
وی به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره نمود و عنوان کرد:
دانشگاه باید عالم تربیت کند و وظیفه اصلی ما تربیت عالم است و استاد باید در راستای جهاد تبیین و روشنگری با دانشجویان ارتباط برقرار نماید.
ممکن است کیفیت علمی دانشجویان کم رنگ شده باشد ولی دانشجویان قشر بسیار باهوشی هستند که نیاز به ایجاد انگیزه و امید از طرف استاد دارند و سخن استاد می تواند زندگی دانشجو را تغییر دهد.
رئیس دانشگاه تربتحیدریه عنوان نمود: کیفیت علم از کمیت برای ما اهمیت بیشتری دارد.
ما باید اثرگذاریمان را در جامعه بیشتر کنیم و مشکلات حاد جامعه از قبیل آب و صنعت کشاورزی و سایر مسائل مرتبط بین صنعت و دانشگاه را حل کنیم.
از اساتید مدعو هم تقاضا دارم به مدیران گروه و اساتید مشاور در انجمن های علمی و تربیت دانشجویان باهوش و فعال کمک کنند.
دکتر خاشعی گفت: دانشگاه تربتحیدریه مدرسه کسب و کار را راه اندازی نموده است و اساتید در قالب انجمن های علمی در مدرسه کسب و کار می توانند تاثیرگذار باشند.
در انتها رئیس دانشگاه تربت حیدریه به افزایش آمار اعضای هیئت علمی در سال جدید، افزایش درآمد حاصل از آزمایشگاه ها، پروژه های در دست احداث دانشگاه و افزایش تعداد اساتید دانشیار در دانشگاه اشاره نمود.
سپس حجت الاسلام والمسلمین دکتر صافدل نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به مسائلی در خصوص اخلاق مداری اساتید دانشگاه اشاره نمود و افزود:
غفلت به معنای ندانستن و به معنای نداشتن علم نیست زیرا دیدیم کسانیکه عالم هستند و علم دارند اما نسبت به برخی موضوعات زندگی خود غافل هستن و واقعیت ها را نمی بینند.
غافل کسی است که به کار و آینده خودش توجه ندارد. درد بزرگ بشریت این است که پرده های غفلت نگذاشته است که واقعیت ها را ببیند. امروز دنیای ما دنیایی است که شاید پرده های غفلت در آن سنگینی می کند. کار استاد به معنای واقعی این است که امروز بتوانیم علاوه بر اینکه از علم و معرفت دانشجو را سیراب کنیم او را از منجلاب غفلت آزاد کنیم. غفلتی که در خودسازی خودش دارد.
دکتر صافدل عنوان نمود: غفلت اگر بر روی قلب دانشجو قرا بگیرد دیگر رشدی صورت نخواهد گرفت. اگر این فضا مدیریت نشود هر جامعه ای را زمین می زند و باید یاد بگیریم پرده های غفلت را از روی قلب ها برداریم.
در انتهای مراسم از اساتید سرآمد آموزشی تقدیر به عمل آمد.