۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
Sunday, September 1, 2024
شهريور
نشست هم‌اندیشی دانشگاه تربت‌حیدریه و مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش منطقه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه در ادامه همکاری‌های دانشگاه تربت حیدریه و آموزش و پرورش، نشست هم‌اندیشی مهمی بین معاون آموزشی دانشگاه و مشاوران تحصیلی برجسته آموزش و پرورش برگزار شد تا فرصتی برای تبادل نظر و تقویت همکاری‌ها در راستای بهبود مسیر تحصیلی دانش‌آموزان و تسهیل انتخاب رشته برای آن‌ها فراهم شود. این جلسه که در روز دوشنبه 5 شهریور ماه 1403 در سالن جلسات شهید سلیمانی دانشگاه برگزار شد، با حضور دکتر کوچی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه و جمعی از مشاوران مطرح آموزش و پرورش منطقه از جمله شهرستان های تربت حیدریه، زاوه، کدکن و رخ همراه بود.
 دکتر کوچی، معاون آموزشی دانشگاه، پس از معرفی رشته‌های تحصیلی، ظرفیت علمی، پژوهشی و رفاهی دانشگاه تربت حیدریه، بر نقش محوری مشاورین تحصیلی به عنوان مرجع اصلی دانش آموزان برای انتخاب رشته تأکید کرد. در ادامه مشاورین محترم نیز به بیان نقطه نظرات و دغدغه های خود و دانش‌آموزان در انتخاب رشته پرداختند.

• 1_0
  • 1_1