۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
Tuesday, April 30, 2024
شهريور
پیشرفت بیش از 60% احداث سالن ورزشی سرپوشیده مرحوم بابک مروج تربتی دانشگاه تربت حیدریه

دکتر بهرامی رئیس اداره طرح های عمرانی دانشگاه با اعلام خبر فوق اظهار داشت : سالن ورزشی سرپوشیده مرحوم بابک مروج که حدود ده ماه است از آغاز عملیات آن می گذرد با سرعت عمل مطلوب و بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراء می باشد .

این پروژه که با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد تومان در حال احداث می باشد شامل سالن ورزشی چند منظوره ویژه رشته های ورزشی داخل سالن با ابعاد استاندارد و با مساحت 1500 متر مربع، اتاق های اداری و جانبی با مساحت 300 متر مربع می باشد.

3 میلیارد تومان از اعتبار این پروژه با همت خیر بزرگوار آقای مهندس عباس مروج تربتی تامین و مقرر گردیده است دو میلیارد تومان دیگر نیز از محل اعتبارات ابلاغی وزارت علوم تامین گردد.

رئیس اداره طرح های عمرانی اظهار امیدواری کرد پروژه جاری تا پایان پاییز سال 1398به اتمام و بهره برداری برسد.

گفتنی است این مجموعه ورزشی، هشتمین مجموعه از سری سالن های ورزشی است که آقای مهندس مروج در استان خراسان رضوی احداث و اهداء نموده است.

• خبر_0

علی کشمیری