۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
1399/11/10
نحوه ثبت نام در کارگاه آموزشی بین‌المللی نحوه نگارش مقالات معتبر خارجی با درنظر گرفتن رویکرد سردبیران و داوران
دبیرخانه پنجمین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی در نظر دارد در حاشیه برگزاری این کنفرانس، کارگاه آموزشی با عنوان نحوه نگارش مقالات علمی برای مجلات معتبر خارجی با درنظرگرفتن رویکرد سردبیران و داوران را به‌صورت مجازی در تاریخ 6 اسفند 1399 برگزار نماید.
مدرس این دوره آموزشی، پروفسور امید ماهیان-استاد دانشگاه Xi'an Jiaotong University (کشور چین) جزو پراستنادترین پژوهشگران دنیا در سال 2020 و عضو هیات تحریریه نشریاتی همچون (Energy(Elsevier و (Renewable Energy (Elsevier می‌باشد و رئوس مطالب شامل عناوینی از قبیل Getting money by publishing a paper و What is the easiest way to publish in Nature and Science می‌باشد.
بدینوسیله از علاقمندان دعوت می‌گردد جهت ثبت‌نام و شرکت در این کارگاه، به وبگاه پنجمین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی به آدرس http://www.engconfs.ir مراجعه نمایند.