۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
Saturday, July 27, 2024
مهر
آغاز ثبت‌‌نام حضوری و کلاس‌های پذیرفته‌شدگان کارشناسی‌ارشد سال 1402
ضمن عرض خیر مقدم خدمت پذیرفته شدگان گرامی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تربت حیدریه به اطلاع می‌رساند زمان ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تربت حیدریه 3 الی 5 مهر 1402 می‌باشد و شروع کلاس‌ها همزمان با ثبت نام حضوری می‌باشد. مطالعه کامل اطلاعیه زیر الزامی است.
زمان ثبت نام حضوری و شروع کلاس‌ها:
زمان ثبت نام حضوری مقطع کارشناسی ارشد 1402، 3 الی 5 مهر 1402 می‌باشد و کلاس‌ها همزمان با ثبت نام حضوری شروع خواهد شد.
محل ثبت نام حضوری (الزامی):
دانشجویان پذیرفته‌شده کارشناسی ارشد ورودی 1402 جهت ثبت‌نام حضوری به کارشناس گروه آموزشی خود مراجعه نمایند:
گروه مهندسی کامپیوتر: مهندس موسوی - 05151240125
گروه مهندسی عمران: مهندس زنگنه - 05151240186
گروه مهندسی مکانیک: مهندس سعادتی - 05151240171
گروه مهندسی باغبانی: دکتر کاخکی - 05151240146
گروه مهندسی اقتصاد کشاورزی و طبیعت: خانم پهلوانی - 05151240137
دریافت کارت دانشجویی (الزامی):
پذیرفته شدگان گرامی کارشناسی ارشد 1402 جهت دریافت کارت دانشجویی در بازه زمانی 3 الی 5 مهر 1402 به حوزه مدیریت دانشجویی مراجعه نمایند.
ثبت نام خوابگاه (اختیاری):
پذیرفته شدگان گرامی کارشناسی ارشد 1402 که متقاضی اسکان در خوابگاه می‌باشند، جهت ثبت نام خوابگاه در بازه زمانی 3 الی 5 مهر 1402 به حوزه مدیریت دانشجویی مراجعه نمایند.
مدارک موردنیاز ثبت نام حضوری:
1- اصل و دو نسخه کپی از صفحات شناسنامه و کارت ملی
2- شش عدد عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری
3- اصل مدرک کارشناسی که تاریخ فراغت از تحصیل حداکثر تا 1402/06/31 و معدل مقطع کارشناسی در آن قید شده باشد (ویژه دانشجویانی که زمان ثبت نام در آزمون سراسری و یا هنگام شرکت در فراخوان پذیرش بدون آزمون فارغ التحصیل بوده‌اند).
4- اصل فرم گواهی معدل اتمام تحصیالت حداکثر تا 1402/06/31 (مربوط به سازمان سنجش آموزش کشور) تأیید شده توسط دانشگاه مقطع کارشناسی (ویژه دانشجویانی که زمان ثبت نام در آزمون سراسری و یا هنگام شرکت در فراخوان پذیرش بدون آزمون، دانشجوی سال آخر بوده اند و همچنین مشمولین استفاده از معافیت تحصیلی که اصل مدرک کارشناسی ایشان آماده ارائه به دانشگاه نیست).
5- اصل فرم گواهی معدل زمان ثبتنام در آزمون (مربوط به سازمان سنجش آموزش کشور) تأیید شده توسط دانشگاه مقطع کارشناسی (معدل تا تاریخ 1401/11/30 خاص دانشجویانی که زمان ثبت نام در آزمون سراسری، دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 1402/06/31 فارغ التحصیل میشوند، شامل پذیرفته شدگان بدون آزمون نمی شود).
6- مدرک کاردانی که معدل در آن قید شده باشد (خاص دانشجویان دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته).
7- حکم مرخصی یا موافقت کتبی سازمان مربوطه برای ادامه تحصیل (خاص کارکنان دولت)
8- فرم تأییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول (خاص سهمیه رتبه اول)
9- اصل مدرک نظام وظیفه (کارت پایان خدمت، یا معافیت دائم یا مراجعه به سامانه epolice.ir و اخذ تأییدیه اولیه شرایط مشمول)
10- اصل موافقت نامه کتبی و بدون قید شرط (ویژه فارغ التحصیالن رشته های دبیری از آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت خویش)
11-  تائیدیه نهایی تکمیل کارنامه سلامت روان لینک کارنامه سلامت روان https://portal.saorg.ir/mentalhealth

برای کسب اطلاعات بیشتر از اخبار، رویدادها و اطلاعیه ها، دانشگاه تربت حیدریه را در صفحه مجازی ایتا دنبال کنید.