۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۳ تير
Wednesday, July 3, 2024
تير
دومین جلسه کارگاه آموزشی «کمک‌های اولیه» برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
با توجه به اهمیت برگزاری دوره آموزشی کمک‌های اولیه؛ دومین جلسه از کارگاه آموزشی کمک‌های اولیه برای یاوران علمی و اعضای هیات علمی به همت مدیریت طرح و برنامه دانشگاه و همکاری کانون هلال احمر روز چهارشنبه 6 تیر 1403 در سالن سردار سلیمانی دانشگاه برگزار گردید.
در مواقع اضطراری مانند حادثه‌ها یا شرایط بحرانی دانستن این مباحث از اهمیت بسزایی برخوردار است. باید بتوان به درستی و به‌سرعت اقدامات اولیه را انجام داد تا صدمات بیشتری به خودشان یا دیگران وارد نشود.

این دوره آموزشی به کارکنان دانشگاه کمک می‌کند تا شناختی دقیق از تکنیک‌های نجات، ترکیبات دارویی و نحوه استفاده از تجهیزات کمک‌های اولیه داشته باشند. از مزایای اصلی این دوره آموزشی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. افزایش آگاهی و آمادگی در موقعیت‌های بحرانی
2. کاهش احتمالی از صدمات جسمی و حیاتی
3. افزایش اعتماد به نفس و اطمینان
4. ایجاد همبستگی و همکاری بین کارکنان دانشگاه در مواقع اضطراری
5. حفظ سلامت و ایمنی کارمندان و دیگر افراد حاضر در دانشگاه

به‌طور کلی، برگزاری دوره آموزشی کمک‌های اولیه برای کارکنان دانشگاه می‌تواند به بهبود وضعیت ایمنی و بهداشت در محیط کار کمک کند و تاثیر مثبتی بر کارایی و ایمنی کارکنان و دیگر افراد دانشگاه داشته باشد. مباحثی که در این این جلسه مورد بررسی قرار گرفت شامل: مراحل CPR (احیای قلبی ریوی) و اقدامات بعد از آن که مصدوم در وضعیت ریکاوری قرار می‌گیرد، بصورت تئوری و عملی توسط آقای نوروزی کارشناس فوریت‌های بیمارستانی و عضو جمعیت هلال احمر شهرستان ارائه گردید.
در پایان همکاران عملیات CPR را  بصورت عملی بر روی مولاژ احیای قلبی ریوی تمرین نمودند.

• ظیز_0
  • ظیز_1