۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
Sunday, September 1, 2024
شهريور
برگزاری آئین افتتاحیه پروژه های دانشگاه تربت حیدریه در پژوهشکده زعفران به مناسبت هفته دولت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
آئین افتتاحیه پروژه های دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت گرامیداشت هفته دولت در روز پنجشنبه 8 شهریور در محل پژوهشکده زعفران برگزار شد. این مراسم با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، شهردار شهر تربت حیدریه، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، اعضای شورای شهر و شورای اداری شهرستان روز پنجشنبه 8 شهریورماه 1403 برگزار گردید. در این مراسم سه پروژه انتقال اب اشامیدنی به پژوهشکده با اعتبار بالغ بر 7 میلیارد ریال، افتتاح کلینیک گیاه پزشکی با اعتبار بالغ بر 4 میلیارد ریال و راه اندازی دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) با اعتبار 20 میلیار ریال افتتاح شد. کلینیک گیاه پزشکی به عنوان تنها کلینیک تخصصی گیاه پزشکی در بخش دولتی منطقه و دستگاه کروماتوگرافی با هدف ارائه خدمات تخصصی در حوزه کشاورزی، صنایع غذایی و دارویی به پژوهشگران، کشاورزان و فعالان این حوزه به همت دانشگاه تربت حیدریه راه اندازی شد.
جناب آقای جلیل زنده دل زعفرانکار پیشرو و فرزند مرحوم حاج اکبر زنده دل هزینه تهیه لوله مسیر پروژ آب شرب پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه را به طور حدود 1200 متر متقبل شدند.

• ر_0
  • ر_1