۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۵ مهر
Wednesday, October 16, 2024
مهر
تدریس کارگاه آموزشی توانمندسازی مدیران اداری، منابع انسانی و آموزش سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران توسط عضو هیأت علمی دانشگاه تربت حیدریه.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
دکتر یوسف رمضانی عضو هیأت علمی دانشگاه تربت حیدریه نخستین کارگاه آموزشی توانمندسازی مدیران اداری، منابع انسانی و آموزش سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران را تدریس نمود.
روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 18 و 19 مهرماه 1403 و در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه، این دوره آموزشی در سطح ملی و توسط عضو هیأت علمی دانشگاه تربت حیدریه تدریس شد.
دکتر یوسف رمضانی مجری طرح ملی «بهینه سازی سیستم نیازسنجی مشاغل و شاغلین سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران»، در این دوره آموزشی به ارائه سرفصل هایی در این خصوص پرداخت.
در این دوره آموزشی که با استقبال شرکت کنندگان همراه بود مباحثی نظیر اهمیت توانمندسازی منابع انسانی در قرن بیست و یکم، مدل ها و تکنیک های آموزش مدیران و کارشناسان سازمان، بررسی مدلهای اثربخشی دوره های آموزش سازمانی و رویکردهای های نو به آموزش و بهسازی سازمان ارائه گردید.

• ر_0
  • ر_1