۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۵ مهر
Wednesday, October 16, 2024
مهر
اطلاعیه امور دانشجویی در خصوص آغاز فرایند ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال اول 1404-1403

arm01.jpg اطلاعیه امور دانشجویی در خصوص آغاز فرایند ثبت نام وام های دانشجویی

نیمسال اول 1404-1403

با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای تمامی دانشجویان محترم، بدینوسیله به استحضار می‌رساند فرآیند ثبت تقاضای جهت نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403 از تاریخ 01/07/1403 آغاز و حداکثر تا تاریخ 14/09/1403 در بازه های زمانی تعیین شده برای هر یک از وام ها ( مطابق جدول ذیل) ادامه خواهد یافت. لذا جهت ثبت درخواست وام در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان، در بازه زمانی تعیین شده برای هر وام به نشانی زیر مراجعه نمایید.

آدرس اینترنتی درخواست وام:https://refah.swf.ir

*دانشجویان ورودی جدید ودانشجویان ورودی سال های گذشته که برای اولین بار تقاضای وام دارند:

مدارک لازم :

ü      ارایه اصل سند تعهد محضری  جدید ( الزام برای تمام دانشجویان متقاضی وام ).

ü      ارایه اصل آخرین حکم کارگزینی ضامن یا ضامنین و فیش حقوقی دارای مهر و امضای دستگاه مربوطه

ü      ارایه شماره حساب  فعال و شماره شبای بانک تجارت به نام متقاضی وام(برای همه وام ها)

ü   جهت درخواست وام ضروری خرید لوازم کمک آموزشی ارائه اصل فاکتورخریدبنام دانشجو و ممهور به مهر و امضا فروشنده الزامی میباشد

ü      ارایه تمامی مدارک مربوط به هر وام(مبایعه نامه، فاکتور، سند ازدواج و مدارک دیگر...)

نحوه تنظیم سند تعهد محضری

دانشجویان می توانند بعد از دریافت فرم خام سند تعهد محضری، با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی سراسر کشور  به همراه ضامن کارمند رسمی، پیمانی دولت و یا بازنشسته ای که دارای گواهی کسر از حقوق می باشد مراجعه و مبادرت به تنظیم سند تعهد محضری نموده و سپس اصل سند تعهد محضری را به همراه سایر مدارک مورد نیاز به اداره رفاه دانشجویی دانشگاه تحویل نماید لازم به ذکر است مدارک شناسایی دانشجو و ضامن جهت ارائه به دفتر اسناد الزامی می باشد.

نکات بسیار مهم :

v بارگذاری مدارک سند تعهد و ثبت اطلاعات و مستندات درخواست وام در سامانه توسط دانشجو.

v زمانبندی اعلام شده در جدول فوق جهت نیمسال اول 404-403 به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود

v طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان ، در این نیمسال دانشجویان متاهل نوبت دوم و شاغل نیز می توانند نسبت به ثبت درخواست وام ودیعه مسکن متاهلی اقدام نمایند.

v ارائه سند تعهد وحکم کارگزینی ضامنین توسط دانشجویان به اداره رفاه دانشگاه الزامی میباشد.

v چنانچه مجموع وام های دریافتی دانشجو بیش از 120میلیون تومان گردد ارایه اصل گواهی کسر از حقوق برای ضامن یا ضامنین به نام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری الزامی خواهد بود.

v به دلیل انجام صحت سنجی آنلاین به هنگام ورود به پرتال دانشجویی، تمامی متقاضیان می بایست دارای سیم کارت تلفن همراه به نام خود باشند.

v آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی جهت اطلاع از شرایط و مدارک لازم جهت انواع وام های دانشجویی و همچنین بازپرداخت این وام ها در فایل پیوست وجود دارد.

تعداد ضامنین جهت ضمانت وامهای دانشجویی:

ü     برای دریافت وام های دانشجویی تا سقف مبلغ 600.000.000 ریال، معرفی یک نفر ضامن قراردادی(5 سال سابقه کار و دارای شناسه کارمندی)

ü     برای دریافت وام های دانشجویی تا سقف مبلغ 1.200.000.000 ریال، معرفی یک نفر ضامن رسمی یا پیمانی و یا دو نفر ضامن قراردادی

ü     برای دریافت وام های دانشجویی بیش از مبلغ 1.200.000.000 ریال، معرفی یک نفر ضامن دیگر (علاوه بر ضامنین قبلی) صرفا از میان کارکنان رسمی و پیمانی

در صورت نیاز جهت اطلاع از شرایط و نحوه ثبت وام در ساعات اداری به امور دانشجویی مراجعه و یا با شماره 51240000-051 داخلی 117 و 119 تماس حاصل فرمایند.

v      آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام دانشجویی

v      جدول مبالغ و زمانبندی وام های دانشجویی