۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
Saturday, April 27, 2024
ارديبهشت
بازدید از امکانات دانشکده کشاورزی و حوزه فرهنگی دانشگاه در سومین روز از برنامه هفته درهای باز دانشگاه
در این برنامه که به همت کمیته جذب دانشجویان مستعد دانشگاه برگزار گردید، دانش آموزان پایه نهم الی دوازدهم دبیرستان های مستعد هنرستان زینب، هنرستان خوارزمی، مدارس فاطمیه، فرزانگان، محمودیه، کوثر، مهد علم و فروغ علم، از برخی از تجهیزات و امکانات دانشکده کشاورزی از جمله گلخانه تحقیقاتی و آزمایشگاه‌های دانشگاه بازدید کردند.
در ادامه مراسم، جابر حجتی رئیس اداره فرهنگی دانشگاه، به معرفی بخشی از خدمات فرهنگی و رفاهی دانشگاه تربت حیدریه برای دانشجویان پرداختند.
همچنین سرکار خانم زرین دست، روانشناس مرکز مشاوره، در رابطه با انتخاب رشته آگاهانه و مهارت‌های روانشناختی سازگاری با محیط دانشگاه  به بحث و گفتگو با دانش‌آموزان پرداختند.
بازدید از آزمایشگاه GPS ، اماکن تربیت بدنی و اهدای جوایز به دانش‌آموزان برگزیده، پایان بخش مراسم بود.