۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
Saturday, July 27, 2024
تير
آیین افتتاح آزمایشگاه هواشناسی و لایسیمتری در دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
روز سه‌شنبه 19 تیرماه 1403 آیین افتتاح آزمایشگاه هواشناسی و لایسیمتری در دانشگاه تربت‌حیدریه با حضور دکتر زنگنه نماینده مردم تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، مهندس کی‌پور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین معلمی امام جمعه محترم تربت حیدریه، دکتر خاشعی، رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه و اساتید و کارکنان دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار گردید.
این آزمایشگاه با هدف برآورد نیاز آبی محصولات باغی و زراعی راهبردی احداث گردید.
یکی از مهمترین مؤلفه های تأثیرگذار در طرح های آبیاری و زهکشی تعیین درست نیاز آبی محصولات است. به دلیل فقدان آزمایشگاه لایسیمتری در منطقه نیاز محصولات مختلف تقریب زده می‌شد. این درحالی است که با پیاده‌سازی این آزمایشگاه امکان محاسبه دقیق نیاز آبی محصولات راهبردی منطقه فراهم می شود.
گفتنی است  آزمایشگاه هواشناسی و لایسیمتری در دانشگاه تربت‌حیدریه سومین آزمایشگاه در سطح دانشگاه‌های کشور است.

• ل_0
  • ل_1