دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۴ یکشنبه ۲۲ اردیبهشت
Sunday, May ۱۱, ۲۰۲۵
سال سرمایهگذاری برای تولید
*
دوباره تلاش کنید
Please enter a value with valid length
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۱
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۳
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۴
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۲
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
مکمل غذایی از پرچم و گرده گیاه زعفران با روش آنکپسولاسیون در دمای بهینه
مکمل غذایی از پرچم و گرده گیاه زعفران با روش آنکپسولاسیون در دمای بهینه
مکمل غذایی از پرچم و گرده گیاه زعفران با روش آنکپسولاسیون در دمای بهینه
شماره اظهارنامه :
۱۳۹۹۵۰۱۴۰۰۰۳۰۰۴۳۲۸
شماره ثبت :
۱۰۲۸۵۹
تاریخ ثبت اظهارنامه :
۱۳۹۹/۰۵/۱۹
نام مالک/مالکین :
الهه مرادی
نام مخترع/مخترعین :
الهه مرادی
طبقه بندی بین المللی :
C۰۱B ۳۲/۳۷۲
A۶۱K ۳۶/۸۸
A۲۳P ۱۰/۰۰
وضعیت اعتبار
اعتبار دارد
جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.
نویسنده:
تعداد بازدید:
۶۵۴
تاریخ:
۱۳۹۹/۱۰/۰۹
Powered by
Dorsa
Portal