دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۰ اردیبهشت
Tuesday, April ۲۹, ۲۰۲۵
سال سرمایهگذاری برای تولید
*
دوباره تلاش کنید
Please enter a value with valid length
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۱
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۳
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۴
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۲
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران
آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه در سال ۱۳۹۵ تاسیس گردید و با دارا بودن سه آزمایشگاه تخصصی فیزیکو شیمی، میکروبی و آنالیز دستگاهی یکی از مجهزترین آزمایشگاههای کنترل کیفیت زعفران در ایران می باشد. این آزمایشگاه عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی بوده و در سال ۱۳۹۷ از طرف موسسه استاندارد و تحقیقات ایران به عنوان مرجع اکرودیته و همکار این موسسه معرفی شد.
به علاوه این آزمایشگاه موفق گردید در سال ۱۴۰۱ گواهی همکار سازمان غذا و دارو و در سال ۱۴۰۲ گواهی تایید صلاحیت ISO/IEC ۱۷۰۲۵/۲۰۱۷ را کسب نماید.
در این آزمایشگاه کنترل کیفیت زعفران بر اساس استاندارد بین المللی ۱-۳۶۳۲ و استاندارد ملی ۱-۲۵۹ که شامل کلیه ویژگی ها و درجه بندی زعفران می باشد، انجام می گیرد.
این آزمایشگاه با هدف ارتقاء فعالیت های خدمات تخصصی در زمینه زعفران و کسب هرچه بیشتر رضایتمندی مشتریان، خصوصاً کشاورزان محترم بعنوان یک واحد بی طرف ایجاد شده است و خدمات خود را به شرح ذیل ارائه می نماید:
شرح خدمات آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران
آزمون های فیزیک و شیمیایی زعفران
خامه همراه با کلاله (حداکثر درصد جرمی)
تعیین میزان مواد خارجی (حداکثر درصد جرمی)
تعیین درصد رطوبت و مواد فرار
اندازه گیری خاکستر
اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد
استخراج و تشخیص رنگهای افزودنی با روش TCL
تعیین ویژگی های اصلی با دستگاه اسپکتروفتومتری UV-Vis
آزمون های میکروبی
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
اشریشیا کلی
کپک
اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در خصوص زعفران های بسته بندی شده تحت خلأ
همچنین آزمایشگاه پژوهشکده به منظور حمایت و بهبود وضعیت زعفران به عنوان محصولی با ارزش اقتصادی بالا، تحت شرایط مشخص آمادگی دارد در اجرای طرح های پژوهشی و انجام پایان نامه های دانشجویی مشارکت نماید.
تاریخ به روز رسانی:
۱۴۰۲/۱۱/۱۶
تعداد بازدید:
۲۴۴۴
Powered by
Dorsa
Portal