دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۲ اردیبهشت
Thursday, May ۱, ۲۰۲۵
سال سرمایهگذاری برای تولید
*
دوباره تلاش کنید
Please enter a value with valid length
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۱
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۳
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۴
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۲
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
Re-evalution of saffron floral wastes: analysis of saffron flowers defatted hydro-alcoholic extracts
S. Argento
ISHS Acta Horticulturae - ۲۰۱۰
As a part of our work on edible plants production, we decided to investigate the composition of the hydro-alcoholic extract of saffron (Crocus sativus L.) dried flowers through the use of the LC/UV-vis-DAD/ESI-MS (Liquid Chromatography-Uv-visible-Diode Array Detector-Electro Spray Ionization Mass Spectrometry) and GC/MS (Gas Chromatography-Mass Spectrometry) techniques, prompted by the observation they possessed a particular and interesting aroma. In particular, GC/MS analyses confirmed our observation, thus identifying in saffron flowers GC profile a significant overlapping with commercial cocoa powder aroma. Furthermore, LC/MS data gave us the chance to identify ۱۷ different flavonoids in the extract, all possessing well known biological activity in terms of antioxidant power. These preliminary results could lead to a re-evaluation of saffron production in the field of cosmetic, fragrance and flavouring markets.
نویسنده:
تعداد بازدید:
۶۲۰
تاریخ:
۱۳۹۹/۱۱/۰۶
Powered by
Dorsa
Portal