دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۹ اردیبهشت
Thursday, May ۸, ۲۰۲۵
سال سرمایهگذاری برای تولید
*
دوباره تلاش کنید
Please enter a value with valid length
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۱
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۳
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۴
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۲
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
The free radical scavenging and the lipid peroxidation inhibition of crocin isolated from Kashmiri saffron (Crocus sativus) occurring in northern part of India
Bakshi Hamid
International Journal of PharmTech Research - ۲۰۰۹
Background: Kashmiri saffron is considered as a panacea for several disease conditions. The cellular damage caused by reactive oxygen species (ROS) has been implicated in several diseases and hence antioxidants have significant importance in disease management. This study elucidates the free radical scavenging and lipid peroxidation inhibition of crocin from Crocus sativus. Methods: Free radical scavenging and lipid peroxidation were evaluated by DPPH (۱, ۱- diphenyl ۲- picryl hydrazyl) assay, FRAP (Ferric reducing antioxidant power) assay, Fe ۲+ascorbate induced lipid peroxidation and hydroxyl radical scavenging. Results: The total crocin isolated from the Crocus sativus showed potent DPPH radical scavenging capacity. ۰.۱% of the total crocin showed ۲۹.۳۶% DPPH radical scavenging activity and, ۰.۵% showed ۴۴.۵۲% where as ۱.۰% showed ۵۰.۰۷% DPPH radical scavenging activity equivalent to ۰.۰۱۹% of trolox . The crocin at a concentration of ۰.۱% showed ferric reducing ability equivalent to ۰.۰۵۸% of trolox, for ۱.۰% ferric reducing ability was equivalent to ۰.۳۵۶% of trolox. The IC ۵۰ value of crocin in inhibiting lipid peroxidation was ۱۷۹ ± ۶.۷ where as the IC۵۰ value of crocin for hydroxyl radical scavenging was ۲۲۷ ± ۳.۸. It was considered statically significant (P<۰.۰۵). Conclusion: Our preclinical studies demonstrate that crocin is effective in inhibiting free radical formation and also to scavenge the free radicals. Our data also suggest that the lipid peroxidation inhibiting effects of crocin induced by Fe ۲+ ascorbate system and shows potential for treatment/or prevention.
نویسنده:
تعداد بازدید:
۵۹۴
تاریخ:
۱۳۹۹/۱۱/۰۶
Powered by
Dorsa
Portal