دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
Friday, March ۱۴, ۲۰۲۵
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
Please enter a value with valid length
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۱
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۳
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۲
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
کتاب: زعفران: آشنایی، مدیریت زراعی و تولید، ترکیبات شیمیایی، مصارف
زعفران: آشنایی، مدیریت زراعی و تولید، ترکیبات شیمیایی، مصارف
عنوان و نام پدیدآور
:
زعفران: آشنایی، مدیریت زراعی و تولید، ترکیبات شیمیایی، مصارف/ نویسندگان مهدی کاظمی... [و دیگران].
مشخصات نشر
:
تهران: آییژ، ۱۳۹۰.
مشخصات ظاهری
:
دوازده، ۹۶ ص.: مصور (بخشی رنگی).
شابک
:
۹۷۸-۹۶۴-۹۷۰-۲۸۷-۲
یادداشت
:
نویسندگان مهدی کاظمی، ایمان عابدین، منظر طالبیفر، علی صفاریان.
یادداشت
:
کتابنامه: ص. ۷۵.
موضوع
:
زعفران
شناسه افزوده
:
کاظمی، مهدی، ۱۳۶۰ -، گردآورنده
رده بندی کنگره
:
SB۳۱۷ /ز۷ز۶۷ ۱۳۹۰
رده بندی دیویی
:
۵۸۴/۳۸
شماره کتابشناسی ملی
:
۲۴۸۴۰۶۸
لینک سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
نویسنده:
تعداد بازدید:
۵۶۴
تاریخ:
۱۳۹۹/۱۰/۰۶
Powered by
Dorsa
Portal