۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
Friday, March ۱۴, ۲۰۲۵
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
زعفران: زراعت، فرآیند، ترکیبات شیمیایی و استانداردهای آن
‏سرشناسه:س‍ام‍پ‍ات‌، ‏‫اس.‬
Sampath, S.
‏عنوان و نام پدیدآور:زعفران: زراعت، فرآیند، ترکیبات شیمیایی و استانداردهای آن/ ترجمه محمد باقر حبیبی، عبدالرضا باقری.
‏مشخصات نشر:[بی‌جا]: سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران. مرکز خراسان‏‫، ۱۳۶۸.‬
‏مشخصات ظاهری:‏‫۶۹ ص.‬: جدول.
‏شابک:‏‫۳۲۰۰ ریال‬
‏وضعیت فهرست نویسی:برون‌سپاری.
‏یادداشت:‏‫عنوان اصلی: .Saffron (crocus sativus linn) cultivation، processing، chemistry and standardization‬
‏یادداشت:‏‫کتابنامه: ص. ۶۵- ۶۹‬
‏موضوع:زعفران -- اصلاح نژاد
‏شناسه افزوده:ح‍ب‍ی‍ب‍ی‌ ن‍ج‍ف‍ی‌، م‍ح‍م‍دب‍اق‍ر،‏‫ ۱۳۳۱ - ‏‏‬، مترجم
‏شناسه افزوده:ب‍اق‍ری‌، ع‍ب‍دال‍رض‍ا، ‏‫۱۳۳۷ - ‏، مترجم
‏شناسه افزوده:سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران مرکز خراسان
‏رده بندی کنگره:‏‫‬‭SB۳۱۷‭‬ ‭/ز۷‏‫‬‭س۲ ۱۳۶۸
‏رده بندی دیویی:‏‫‬‭۵۸۴/۳۸
‏شماره کتابشناسی ملی:‎۲‎۴‎۹‎۵‎۲‎۱‎۶

 
نویسنده:
تعداد بازدید:
۵۹۰
تاریخ:
۱۳۹۹/۱۰/۰۶
Powered by DorsaPortal