۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
Friday, March ۱۴, ۲۰۲۵
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
زعفران؛ تاریخچه، گیاه‌شناسی، شیمی، تولید، فرآوری، مصرف استاندارد، تقلبات و بازاریابی
‏سرشناسه:ب‍ه‍ن‍ی‍ا، م‍ح‍م‍درض‍ا، ۱۳۱۱ -
‏عنوان و نام پدیدآور:زعفران؛ تاریخچه، گیاه‌شناسی، شیمی، تولید، فرآوری، مصرف استاندارد، تقلبات و بازاریابی/ تالیف محمدرضا بهنیا.
‏وضعیت ویراست:‏‫[ویراست ۲].‬
‏مشخصات نشر:تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات‏‫، ۱۳۹۰.‬
‏مشخصات ظاهری:‏‫ل، ۴۸۰ ص.‬‏‫: مصور (رنگی)‬.
‏فروست:انتشارات دانشگاه تهران؛ شماره انتشار ۲۰۶۵.
‏شابک:‏‫۲۵۰۰۰۰ریال‬‏‫: ‏‫‬‭۹۷۸-۹۶۴-۰۳-۶۲۴۴-۰‬
‏وضعیت فهرست نویسی:فیپا
‏یادداشت:چاپ قبلی کتاب حاضر با عنوان "زراع‍ت‌ زع‍ف‍ران‌" در سال ۱۳۷۰ منتشر شده است.
‏عنوان دیگر:زراع‍ت‌ زع‍ف‍ران‌.
‏موضوع:زعفران
‏موضوع:زعفران -- اصلاح نژاد
‏شناسه افزوده:دانشگاه تهران. موسسه انتشارات
‏رده بندی کنگره:‏‫SB۳۱۷ ‭/ز۷‏‫‬‮‭ب۹ ۱۳۹۰‭
‏رده بندی دیویی:‏‫‬‮‭۵۸۴/۳۸
‏شماره کتابشناسی ملی:۲۵۳۳۹۸۰

 
نویسنده:
تعداد بازدید:
۶۱۶
تاریخ:
۱۳۹۹/۱۰/۰۶
Powered by DorsaPortal