۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
Friday, March ۱۴, ۲۰۲۵
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
زعفران و روشهای خشک‌کردن آن
‏سرشناسه:عرب، الهام، ‏‫۱۳۶۲ -‏‬
‏عنوان و نام پدیدآور:زعفران و روشهای خشک‌کردن آن [کتاب]/ الهام عرب.
‏مشخصات نشر:تربت حیدریه: چشم‌انداز قطب، ‏‫‏‏۱۳۹۵.
‏مشخصات ظاهری:‏‫‏‏‏۲۳۱ ص.: مصور ، جدول ، نمودار.
‏شابک::‏‫‬‭۹۷۸-۶۰۰-۸۵۰۹-۷۰-۷‏‫‏‏‏۲۰۰۰۰۰ ریال
‏وضعیت فهرست نویسی:فیپا
‏یادداشت:کتابنامه.
‏موضوع:زعفران
‏موضوع:Saffron crocus
‏موضوع:زعفران -- خشک‌ کردن
‏موضوع:Saffron crocus -- Drying
‏موضوع:زعفران -- مصارف درمانی
‏موضوع:Saffron crocus -- Therapeutic use
‏موضوع:زعفران -- صنعت و تجارت
‏موضوع:*Saffron crocus industry
‏رده بندی کنگره:‏‫SB۳۱۷‭‬ ‭/ز۷‏‫‬‭ع۴ ۱۳۹۵
‏رده بندی دیویی:‏‫‬‮‭۵۸۴/۳۸
‏شماره کتابشناسی ملی:۴۵۱۵۴۷۶

 
نویسنده:
تعداد بازدید:
۵۷۷
تاریخ:
۱۳۹۹/۱۰/۰۶
Powered by DorsaPortal