دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
Friday, March ۱۴, ۲۰۲۵
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
Please enter a value with valid length
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۱
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۳
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۲
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
کتاب: شناخت زعفران ایران
شناخت زعفران ایران
سرشناسه
:
ابریشمی، محمدحسن
عنوان و نام پدیدآور
:
شناخت زعفران ایران / تالیف محمدحسن ابریشمی ؛ مقدمه محمدعلی جمالزاده، ایرج افشار.
مشخصات نشر
:
تهران: توس، ۱۳۶۶.
مشخصات ظاهری
:
۳۱۹ ص.، [۷] ص. تصویر: مصور، نقشه، جدول.
فروست
:
انتشارات توس؛ ۲۵۰شناخت ایران؛ ۱.
شابک
:
۱۱۰۰ ریال
یادداشت
:
کتابنامه: ص. ۳۰۹ - ۲۹۷
موضوع
:
زعفران
رده بندی کنگره
:
SB۴۱۳/ز۷الف۲
رده بندی دیویی
:
۵۸۴/۲۴
شماره کتابشناسی ملی
:
م۶۷-۴۱۹
لینک سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
نویسنده:
تعداد بازدید:
۵۶۳
تاریخ:
۱۳۹۹/۱۰/۰۶
Powered by
Dorsa
Portal