دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
Friday, March ۱۴, ۲۰۲۵
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
Please enter a value with valid length
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۱
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۳
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۲
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
کتاب: طلای سرخ از تولید تا صادرات : ( با رویکرد بازاریابی زعفران)
طلای سرخ از تولید تا صادرات : ( با رویکرد بازاریابی زعفران)
سرشناسه
:
شیرمهنجی، مصطفی٬ ۱۳۶۴-
عنوان و نام پدیدآور
:
طلای سرخ از تولید تا صادرات : ( با رویکرد بازاریابی زعفران)
مشخصات نشر
:
تهران : سخنوران٬ ۱۳۹۴.
مشخصات ظاهری
:
۱۵۰ص.
شابک
:
۹۷۸-۶۰۰-۳۸۳-۰۷۷-۶
وضعیت فهرست نویسی
:
فیپای مختصر
یادداشت
:
فهرستنویسی کامل این اثر در نشانی: http://opac.nlai.ir قابل دسترسی است.
یادداشت
:
کتابنامه: ص. ۱۴۵-۱۵۰.
شناسه افزوده
:
شبانی، محمد، ۱۳۵۷ -
شناسه افزوده
:
رمضانی، سمیه٬ ۱۳۶۳ -
شماره کتابشناسی ملی
:
۳۷۹۲۴۵۶
لینک سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
نویسنده:
تعداد بازدید:
۵۶۹
تاریخ:
۱۳۹۹/۱۰/۰۶
Powered by
Dorsa
Portal