۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
Friday, March ۱۴, ۲۰۲۵
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
فناوری فرآوری زعفران
‏سرشناسه:مختاریان، محسن، ۱۳۶۴ -‏‬
‏عنوان و نام پدیدآور:فناوری فرآوری زعفران/ تالیف و گردآوری محسن مختاریان، فاطمه کوشکی؛ ویراستار میترا مختاریان.
‏مشخصات نشر:تهران: پادینا‏‫، ۱۳۹۸.‮‬‬
‏مشخصات ظاهری:‏‫۱۳۹ ص.‮‬‬: مصور، جدول.
‏شابک:‏‫۳۰۰۰۰۰ ریال‬‏‫‭۹۷۸-۶۲۲-۶۱۶۱-۶۲-۶ :‍‬‬
‏وضعیت فهرست نویسی:فاپا
‏یادداشت:‏‫پشت جلد به انگلیسی: ‭ Mohsen Mokhtarian, Fateme Koushki. Sffron processing technology.
‏یادداشت:کتابنامه:ص.۱۳۷ -۱۳۹.
‏موضوع:زعفران
‏موضوع:Saffron crocus
‏موضوع:زعفران -- کاشت
‏موضوع:Saffron crocus -- Planting
‏موضوع:زعفران -- ایران
‏موضوع:Saffron crocus -- Iran
‏موضوع:زعفران -- اصلاح نژاد
‏موضوع:Saffron crocus -- Breeding
‏شناسه افزوده:کوشکی، فاطمه، ‏‫۱۳۶۴‏-
‏رده بندی کنگره:‏‫SB۳۱۷ ‭/ز۷‏‫‭م۳ ۱۳۹۸‬‬
‏رده بندی دیویی:‏‫‬‮‭۵۸۴/۳۸
‏شماره کتابشناسی ملی:۵۶۲۸۰۸۱
‏وضعیت رکورد:فاپا

 
نویسنده:
تعداد بازدید:
۵۵۵
تاریخ:
۱۳۹۹/۱۰/۰۶
Powered by DorsaPortal