۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۳ تير
Wednesday, July 3, 2024
1401/11/02
بازدید خانواده شهید فخری زاده از پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
خانواده شهید فخری زاده به سرپرستی برادر ایشان، دکتر سعید فخری زاده عضو هیئت علمی دانشگاه فارابی (حوزه بازرگانی و بازاریابی)، به همراه مهندس زاهدی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهرستان تربت حیدریه از بخش های مختلف پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه بازدید بعمل آورده و در ادامه طی نشست صمیمی با کارشناسان ارشد پژوهشکده زعفران دکتر سالاریان، دکتر ضیائی و دکتر یعقوبی بویژه در حوزه بازرگانی و شایستگی صادرات و بازاریابی زعفران بطور مفصل به تبادل نظر و گفتگو پرداختند. مقرر شد در این رابطه در قالب عقد تفاهم نامه مشترک با پژوهشکده زعفران، همکاری های لازم در دستور کار قرار گیرد.  همچنین در ادامه با توجه به درخواست حضار در جلسه، دکتر سعید فخری زاده برادر شهید از خصوصیات اخلاقی و علمی آن شهید گفتند و اینکه چرا دشمنان، ایشان را ترور کردند بطور مبسوط مباحثی را بیان فرمودند. ایشان اشاره کردند اگرچه شهید فخری زاده پدر علم هسته ای ایران بودند اما دشمنان بیشتر بخاطر توفیقات ایشان در مباحث پروژه تولید کیت و واکسن کرونا، این دانشمند بزرگ را ترور نموده و به شهادت رساندند. یادش گرامی و نامش جاوید باد.