دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ يکشنبه ۲ دي
Sunday, December 22, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
1401/11/26
ارزیابی آزمایشگاه های پژوهشکده زعفران به منظور اخذ گواهی صلاحیت استاندارد ایزو 17025
ارزیابی آزمایشگاه های پژوهشکده زعفران به منظور اخذ گواهی صلاحیت استاندارد ایزو 17025 روز سه شنبه 25 بهمن ماه انجام گردید. این ارزیابی توسط 5 نفر از ارزیابان مرکز ملی تایید صلاحیت ایران
(NACI)
و به منظور اعطاء گواهینامه تایید صلاحیت
بر اساس ISO/IEC 17025:2017
در دامنه غذایی و کشاورزی مطابق استاندارد ایزو 17025 انجام شد.
در این ارزیابی کلیه الزامات ساختاری،منابع، فرایندی و سیستم مدیریت آزمایشگاه بررسی شد.
استقرار سیستم مدیریت کیفیت در آزمایشگاه های پژوهشکده زعفران به منظور تحقق اهداف زیر می باشد:
ارائه خدمات در عالیترین سطح کیفیت به مشتریان و افزایش میزان مشتری مداری
افزایش رضایتمندی مشتریان
ارتقاء کیفیت از طریق اعتباربخشی و دقت در نتایج آزمونها
کسب اعتبار جهانی و حصول اطمینان از صحت نتایج و پذیرش گزارش های آن در عرصه های بین المللی
ارتقاء تجهیزات آزمایشگاه
گسترش بازار به وسیله توسعه دامنه فعالیت
افزایش حجم کار و رشد شاخص مالی آزمایشگاه
لازم به ذکر است پس از رفع عدم انطباق موجود، پرونده در کمیته مربوطه مورد بررسی قرار خواهد گرفت و گواهینامه صلاحیت به آزمایشگاه های پژوهشکده زعفران اعطاء خواهد شد.
تعداد بازدید:
651
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
Powered by
Dorsa
Portal