دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ يکشنبه ۲ دي
Sunday, December 22, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
1403/03/07
ارزیابی اولیه طرح های راهبری شغلی زعفران و گیاهان داروئی
براساس تفاهم نامه همکاری های مشترک فی مابین پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه و کمیته امداد امام خمینی (ره) تربت حیدریه و در ادامه بررسی طرح های خوداشتغالی ویژه کشاورزان تحت پوشش (طرحهای مصوب راهبری شغلی زعفران و سایر گیاهان داروئی)؛ منطقه تربت حیدریه و جلگه رخ، در روز دوشنبه (7 خرداد 1403)، پتانسیل و ظرفیت منابع آب و خاک تعدادی از طرح های مذکور توسط کارشناس راهبری و مشاور امور پژوهشی و آموزش پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه (دکتر سالاریان) در معیت کشاورز پیشرو (مهندس غلامحسین شرکت) در منطقه بالا رخ تربت حیدریه (شهر کدکن، روستاهای؛ تلخ بخش، اسفیز و دافی) مورد بررسی و ارزیابی اولیه میدانی قرار گرفت.
در چهارچوب این تفاهم نامه همکاری مشترک، تأیید طرح ها، تسهیلات و ارائه مشاوره های فنی و نظارت در تمام مراحل کشت و کار، داشت و برداشت گل زعفران از اهم امور مورد انجام توسط کارشناسان پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه می باشد.
تعداد بازدید:
576
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
Powered by
Dorsa
Portal