دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
Wednesday, January 15, 2025
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
1401/11/02
جلسه با مدیران و اعضا هیات علمی جهاد دانشگاهی مشهد
به دعوت جهاد دانشگاهی مشهد بازدید و جلسه ای با حضور دکتر فیضی ریاست پژوهشکده زعفران و دکتر صحابی عضو هیات علمی گروه تولیدات گیاهی و معاون اداری مالی دانشگاه با مدیران دو پژوهشکده جهاد دانشگاهی مشهد در روز دوشنبه مورخ 1401/10/19 انجام شد. در ابتدا بازدیدی از فعالیتها و آزمایشگاههای مختلف انجام شد و سپس جلسه بحث و تبادل نظر برگزار گردید. آقای مهندس درویشی مدیر روابط عمومی سازمان درخصوص فعالیت ها و رسالت جهاد دانشگاهی و نحوه همکاری با پژوهشکده مطالبی را بیان نمود. سپس دکتر پوریانفر معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی به معرفی این پژوهشکده پرداخت. همچنین خانم دکتر حسینی معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری صنایع غذایی فعالیت های این پژوهشکده را تبیین نمود و بعد از آن دکتر فیضی با ارایه گزارشی پژوهشکده زعفران را معرفی نمود.
بعد از بحث و تبادل نظر مقرر شد در جهت همکاری نزدیک و استفاده از ظرفیت های طرفین، دو مگاپروژه در زمینه های فرآوری و محصولات با ارزش افزوده و نیز پروژه ای در جهت بهبود عملکرد زعفران از طریق بیوتکنولوژی، درشت کردن بنه و استفاده از نهاده های آلی تعریف و بصورت مشترک اجرا شود.
تعداد بازدید:
507
Powered by
Dorsa
Portal