۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۳ تير
Wednesday, July 3, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
1401/11/09
جلسه هم اندیشی با نمایندگان شرکت خانه زعفران سوئیس در پژوهشکده زعفران
پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
جلسه هم اندیشی با آقای پاتریک راس (Patric Roth) و خانم هانی میکی لی (Hani Michilli) از شرکت خانه زعفران سوئیس در حوزه بازرگانی محصولات و فرآورده های زعفرانی و سرمایه گذاری در منطقه تربت حیدریه در راستای بهبود کسب و کار و تولید و رونق بازار محصولات زعفرانی اعم از دارویی. صنایع غذایی. صنعتی  و غیره برگزار گردید. 

در این نشست که با حضور اعضای هیات علمی و کارشناسان پژوهشکده زعفران برگزار شد پس از معرفی و ارائه رسالت پژوهشکده زعفران، به پتانسیل های سرمایه گذاری این شرکت در حوزه زعفران در منطقه خراسان به عنوان قطب زعفران ایران و جهان پرداخته شد و پتاسیل های این پژوهشکده در خصوص امکان فراهم کردن تضمین های کیفی معتبر و مورد قبول بین المللی به ویژه اتحادیه اروپا مورد بحث قرار گرفت. در نهایت مقرر شد تفاهم نامه ای بین پژوهشکده زعفران و این شرکت در موضوعات ذبل منعقد گردد:
1- بازرگانی و بازاریابی محصولات و فراورده های زعفران
3- حرکت به سمت تولید فراورده ها و محصولات مرتبط با بخش های مختلف زعفران (کلاله، گلبرگ، پرچم، بنه)
3- ارتقاء و بهبود کمی و کیفی فراورده هایی که در حال حاضر در ارتباط با زعفران در کشور تولید شده اند.
4- سرمایه گذاری شرکت House of Saffron در جهت بهبود زنجیزه های ارزش افزوده زعفران اعم از دارویی، بهداشتی، تغذیه ای، صنعتی و ...)
5- تشکیل کارگروه تخصصی از متخصصین ایرانی و سوئیسی در زمینه های صنایع غذایی و دارویی
6- برگزاری اولین جلسه کاربردی (در اسرع وقت) با دعوت از محققین و واحدهای فناور و دانش بنیان که در حال حاضر محصولات زعفرانی اعم از دارویی. آرایشی بهداشتی. غذایی و... دارند با هماهنگی پژوهشکده زعفران و با حضور نماینده گان شرکت Saffron House of و ریاست دانشگاه تربت حیدریه.
تعداد بازدید:
587
Powered by DorsaPortal